Need for Speed Racing Pack PC DVD

Bruttó ár
5.590 Ft
Nettó ár: 4.402 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 203464
ElectronicEN szinkron

Need for Speed Racing Pack [PC DVD]

A csomag tartalmazza a Need for Speed 3: Hot Pursuit, a Need for Speed: High Stakes és a Need for Speed: Porsche Unleashed játékokat.


Need for Speed 3: Hot Pursuit
A saját korának autósjáték királya minőségi versenyeket kínál csillogó autókkal. Most először kipróbálhatod magad nem csak Street Racerként, de a törvény embereként is. A játék alatt 14 kellemes dal hallható, a menü alatt pedig további kilenc.

  • Point-n-Click csatlakozás LAN - on, modemen vagy soros kábelen keresztül
  • A világ 13 legtemperamentumosabb autójával kezdheted a pályafutásod. További kocsik a saját showroomodhoz adhatók az NFS3 internetes oldalain
  • Exotikus és realisztikus környezet
  • Nagy teljesítményű autók, mint: 98 Corvette C5, Aston Martin DB7, Jaguar XK8, Mercedes SL600, Jaguar XJR-15 Sport, Mercedes CLK GTR, Ferrari 355F1 Spider, Ferrari 550 Maranello, Lamborghini Countach 25th, Lamborghini Diablo SV, Italdesign Scighera, 98 Corvette C5, Lamborghini Diablo SV

    Need for Speed: High Stakes

    A nagy sikerű NFS sorozat a High Stakes címmel folytatódik. Bár látványban a High Stakes az előző részhez (NFS3: Hot Pursuit) nagyon hasonlít, mégis innovációt hoz a versenypályákra, láthatóan sérülnek az autók és a karrier mód a legigényesebb játékosok igényeit is kielégíti. A különféle játékmódok elkülönítik a NFS: High Stakes - t a standard versenyjátékoktól. Egyes pályákon az egyes versenyek azonnal elérhetők, Hot Pursuit módban üldözésekben vehetsz részt versenyzőként és rendőrként egyaránt.

    Karrier módban egy éppen low - end kocsira elegendő készpénzzel kezdesz. A helyezésekért kapott pénzt javításokra, teljesítménynövelésre vagy jobb kocsi megvásárlására költheted. A High Stakesben több, mint 20 exotikus jármű közül választhatsz, beleérte a BMW Z3 - t, a Lamborghini Diablo SV - t, a Porsche 911 Turbót, a Ferrari F50 - t, stb. További kocsik letölthetők a hivatalos szerverekről. Ha pedig nem vagy elég türelmes, és nem bírod kivárni, míg megkeresed a kocsira valót, akkor fogadhatsz is, nagy tétben, amikor is a győztes mindent visz. A vesztes kocsiját is.

    Köszönhetően a legmodernebb grafikának és a hangnak a NFS: High Stakes az aktuális top az árkád játékok között. Lehetsz tapasztalt játékos vagy NFS újonc a High Stakes kitűnő játszhatósággal, elegáns designnal, újrajátszhatósággal nyeri el a bizalmad, és köt le hosszú órákra.



  • 18 hihetetlen jármű, amit vezethetsz, gyűjthetsz, módosíthatsz
  • Valósághű utcai versenyek brit, német, francia és amerikai utakon a helyi rendőrség asszisztálása mellett
  • Hozd ki a maximumot a kocsikból
  • Új, valósághű balesetek, amik befolyással vannak a kocsi kinézetére és a teljesítményére is
  • Elképesztő 3D belső kialakítás, minek köszönhetően valóban úgy érezheted, mintha a kocsiban ülnél

    Need for Speed: Porsche Unleashed
    A legsikeresebb versenyjáték sorozat ötödik része egy sor fejlesztéssel érkezik újra. Mint az a címből kiderül, a játék a Porsche márka körül forog. A márka egy sor autóját kipróbálhatod a játékban az 1948 - as 356 Roadster - től a legújabb 996 Turbóig. A közönséges versenyek mellett két speciális mód is választható a játékban, grafikai oldalról is szebben kidolgozottabbak a pályák.

  • Különféle játékmódok, beleértve a karrier módot és a különleges feladatok teljesítését
  • Több, mint 80 Porsche modell a múltból és a jelenből
  • Javított grafika, napszakok és időjárás változás, animált műszerfalak, még élethűbb karambolok
  • A pályák különböző módokon tagolódnak, ezzel téve később még izgalmasabbá a játékot
  • Hálózati támogatás

  • Értékelések Need for Speed Racing Pack

    Nincs vélemény a termékről.