Need For Speed: The Run Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Need For Speed: The Run - PC DVD
Bruttó ár
11.990 Ft
Nettó ár: 9.441 Ft
 
Termék kódja: 2016
ElectronicEN szinkron
 
Szeretél megtakarítani 2.700 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 9.290 Ft-ért

Need For Speed: The Run [PS3]



Ezt csak úgy hívják: The Run…Illegális, gyors és veszélyes versenyek az egész országban. Egyetlen módja, hogy visszaszerezd az életed, ha megnyered a San Francisco – New York versenyt. Nincs sebességkorlátozás, nincsenek szabályok, nincsenek szövetségesek. Mindenki egyedül küzd saját magáért a több száz ellenféllel szemben, akik a világ minden tájáról érkeztek, hogy megnyerjék ezt a hosszú, veszélyes versenyt. A Need for Speed: The Runban meg kell majd küzdened a nagyvárosok sűrű forgalmával, a jeges útszakaszokkal a hegyi hágókon és a szűk kanyonokkal. Mindezt a rendőrséggel a nyomodban, akik nem riadnak vissza semmitől, hogy megállítsanak.

Az adrenalinban gazdag akciók és a gyors versenyek kedvelői a törvény rosszabbik oldalán találják magukat. A Need for Speed új részében most a legnehezebb verseny vár Rád Amerikán keresztül San Franciscótól New Yorkig. A győzelmen áll vagy bukik minden.

A határok áthágása, a nagyvárosok sűrű forgalmának legyőzése, a jeges hegyi hágók megszelídítése és a szűk kanyonok legyőzése padlógázon a feladat nagyvonalakban. A prímet most is a gyönyörű grafikai kidolgozás, a realisztikus fizikai modell viszi. Mindez egy magával ragadó történet hátterében. A feszültség végigkísér a Golden Gate hídnál lévő rajtvonaltól egészen az Empire State Building lábánál lévő célvonalig.

A játék része most is az Autolog – a Need for Speed sorozat forradalmi online technológiája, most javított formában. Segítségével új lehetőségeket fogsz felfedezni a játékban, nyomon követheted a karriered fejlődését és összehasonlíthatod a statisztikákat.



A cím a következő nyelveket tartalmazza:
EN szinkronDE feliratokPL feliratok

Értékelések Need For Speed: The Run

Nincs vélemény a termékről.