Nexus: The Jupiter Incident PC CD

Bruttó ár
3.290 Ft
Nettó ár: 2.591 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 3591
SierraEN szinkron

Nexus: The Jupiter Incident [PC CD]

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A 22. század végén, 60 évvel a katasztrófa után, amely megütötte az elsõ ûri kolonizációs hajót, Noahs Ark, a település gyarmatosítása a naprendszer teljesen lendül. A mögötte több megegyezés van, amelyek még mindig törékeny egyensúlyt tartanak fenn. Van azonban egy felfedezés a naprendszer határain, ami megzavarja ezt az egyensúlyt. Van egy konfliktus, és te, mint Marcus Cornwell kapitány, a Stiletto hajójával állsz a közepén. "Nexus - A Jupiter-incidens" egy taktikai térszimulátor, amelynek erõs vonalvonala van. Át kell küldeni a küldetéseket az ûrflottára és taktikai csatákat nyerni. Mindez a grafikailag csodálatos univerzumban és az eredeti harci rendszeren keresztül. Általában különbözõ feladatokkal foglalkozhat a küldetésekkel, így Öntõl függ, hogy lefekszik-e az ágyban, vagy észrevétlenül próbál-e csúszni. Hasonlóképpen, akkor eldöntheti, hogy mind kézzel lehet állítani, vagy közvetlen meghajtású rendszerek és így minden olyan hajó, vagy támaszkodnak egyedi mûvészeti mesterek és zin¹trujujete e megtámadni az ellenséget, amikor azok körét, akadályozhatja a másik hajó vagy észrevétlen marad. A játék válhat teljes harci szimulátor vagy egy csodálatos film "mese".
Nexus: The Jupiter Incident - PC - PlayGoSmart : értékelés 5 5-ből 1 értékelés alapján.

Értékelések Nexus: The Jupiter Incident

Megjelenítve 1-től 1-ig (összesen 1 ismertető)
Talált Oldalak:   1  
od Major Sándor 5 az 5 csillagból! 2011.11.02.
Egy nagyszerû magyar fejlesztésû játék, melynek mindenképpen a polcodon a helye. Miért? Elõször is kevesen emlékeznek rá, hogy ez lett volna az Imperium Galactica III (a sorozatot gondolom nem kell bemutatnom). Késõbb átnevezték Galaxy Andromeda-nak, majd a mostani nevénél kötöttek ki. Igaz, jobb is így, hiszen kissé(...) más a játékélménye, mint elõdeinek. Másodszor: ez valami teljesen egyedi. Sokan a stratégiák közé sorolják, de ez nem az! Ez taktika! Hogy mi a különbség? Stratégia: irányítasz egy flottát/birodalmat, és azzal dominálsz. Taktika: Kisszámú (1-2-3) hajót irányítasz, s kisszámú hajót versz meg. De mennyire élvezetesen ám! Különbözõ taktikákat alkalmazva elpusztíthatod pl. a pajzson áthatoló lövedékekkel a hajtómûvét, hogy aztán a világûrben sodródjon a végtelenségig. Vagy egyenként kilõheted a fegyvereit. Persze mehet "all in" is, vagyis ráeresztesz mindent, had pusztuljon. S milyen élvezetesen pusztul! Az egész képernyõ beleremeg 1-1 nagyobb találatba, s gyönyörû fényjátékkal leheli ki gépes lelkét a hajó. Vagyis grafikailag anno toppon volt, s ma is kellemes látványt nyújt. Harmadszor pedig: magyar termék.
Megjelenítve 1-től 1-ig (összesen 1 ismertető)
Talált Oldalak:   1