SuperGamer.hu BejelentkezésRegisztráció SuperGamer.hu Információk Bevásárlókosár SuperGamer.hu - játékok eladása ProGamingShop.sk - predaj hier a herného príslušenstva SuperGamer.cz - prodej her
BEVÁSÁRLÓKOSÁR
0 Ft
 Kategóriák
 Kapcsolat
TELEFON
Munkanapokon 8:00 - 18:00
+36 21 200 1552

E-MAIL
uzlet@supergamer.hu

SKYPE


KÖZÖSSÉGI OLDALAK

PlayStation 4  ► PlayStation 4 játekok  ► Sport  ► 

NHL 15 [PS4] - BAZÁR (használt termék)

 NHL 15 [PS4] - BAZÁR (használt termék)
ÁR (BRUTTÓ)
3.490 Ft
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
eladás leállítva

Termék kódja: 287035

Electronic 15 év alatti kiskorúaknak nem megfelelő EN szinkron
 
 

BAZÁR/HASZNÁLT TERMÉK

A bazár/használt termék felvásárolt, használt terméket jelöl. Az így jelölt termék 100% működőképes, minden esetben átvizsgálásra került, mielőtt forgalomba hozzuk. Csomagolása, egyes tartozékai hiányosak lehetnek, magán a terméken használat nyomai felfedezhetők lehetnek. A termékhez minden esetben számla is jár automatikusan. A termék pontosabb állapotáról bővebb tájékoztatást az uzlet@supergamer.hu címen kérhet.

• A számla különbözet szerinti ÁFA - t tartalmaz.

LEÍRÁS: NHL 15 [PS4] - BAZÁR (használt termék)

246864
Az NHL 15 az új generációs konzolok erejével NHL stílusban jeleníti meg a hoki játszma élményét, emellett grafikai élményt, csodálatos hangzást és légkört teremt, meg minden eddiginél hatásosabb. Mind a 12 játékosra hatnak a fizika törvényei, melyek végeredménye akár több játékos összeütközése. A sportkommentátor az ismert kettős Mike "Doc" Emrick és Eddie Olczyk, valamint Ray Ferraro közreműködésével.

 • A történelemben először hat a fizika minden egyes játékosra még a legkisebb találkozás során is, melyről az NHL kolíziós fizika technológia gondoskodik mind a 12 játékos esetében. Az új generációs konzolok végre lehetővé teszik ennek a technológiának a fizika törvényeinek alárendelni a hokijátékosok karakterét. Minden cserénél fel kell készülnie egy kemény NHL stílusú játszmára, amely kapu előtti átláthatatlan helyzeteket produkál, valamint a játékosok harcát. 
 • Az NHL 15 játékban a korong az egyik legösszetettebb tárgyat képezi autentikus viselkedés szempontjából. Ennek eredménye, hogy a korong sokkal valósághűbb, mely képes a jég felületén kiszámíthatatlan, autentikus fordulásokat és visszapattanásokat produkálni, akár egy valódi NHL mérkőzésen.
 • Az új generációs hokijátékos karaktere egészen újszerű, hiszen a játékosok három rétegből tevődnek össze - testből, felszerelésből, mezből. Minden réteg egymástól függetlenül viselkedik, ami annyit jelent, hogy a koronggal való találkozásnál, esetleg egy másik játékossal való ütközésnél jobban tükrözi a valóságot. A Dynamic Cloth technológiának köszönhetően a játékosok ruhái reagálnak a játékosok gyors mozgására, mely a játék dinamikájának hű visszaadását segíti elő.
 • Hasonló technológiának köszönhetően mint az EA SPORTS UFC játékban, az NHL 15-ben a játékosok érzelmeit is átélheti, továbbá mozgás animációt kínál, ez a technológia, a sportolók eddigi legélethűbb reprezentációját teszi lehetővé. Ami a jégpályán való haladás mozdulatait, a győztes gól beütéséből fakadó érzelmeket illeti, a játékosok élethűbbek mint valaha.
 • Az NHL játékos minden képessége az Ön kezében van. A Skill Stick vezérlés segítségével a játékosok felett még nagyobb hatalma van. Védje a korongot, fogadja a passzt a sebesség megőrzése mellett és a jobb oldali kar intuitív vezérlősémájának köszönhetően fedezze fel a cselek egy sorozatát.
 •  A Vision AI vizuális mesterséges intelligenciának köszönhetően a játékosok képesek a játékolvasásra, és reagálni a történésekre, góllövési területek felismerésére, melyek elősegítik a folyamatos játékot.
 • Az NHL 15 örömmel üdvözli Mike „Doc” Emrick és Eddie Olczyk kommentátorcsapatát a fülkében. Ray Ferraro a jég közeléből mondja el a véleményét a mérkőzés eseményeiről. A kommentátor duó szintén a Vision AI technológiát felhasználva az élő közvetítésekhez hasonlóan megjósolják a játékosok következő lépéseit, több mint 35 000 sornyi vadonatúj kommentár felhasználásával.
 • Az NBC Sportsszal kötött megegyezésnek köszönhetően a videojátékokban tapasztalható eddigi legrealisztikusabb audiovizuális kép élvezhető. A játszmák bevezetőiben az „NHL on NBC” stábja üdvözli a játékost az adott városban.
 • A közönség sora élethű, a meccs során megfigyelheti a viselkedésük változásait kesztyű eldobása után, egy erős ütés következtében, megfigyelheti ahogy saját nevünket tartalmazó táblákat tartanak kezükben.
 • Nincs jobb érzés, mint az NHL 15 élő mérkőzésén a stadion legjobb helyein részt venni. Az új generációs konzolok végre lehetővé teszik az NHL számára a részletekre való kitérést, az arénák egyedi elemeinek megörökítését - például a világítást, a játékosok által használt folyosók részleteit stb., amely eddig nem volt lehetséges.


Ha mégtöbb információt kíván megtudni a NHL 15 [PS4] - BAZÁR (használt termék) -ról, látogasson el a gyártó weboldalára.
NHL 15 [PS4] - BAZÁR (használt termék) katalógusba hozzáadva: 24.03.2015.
Súvisiace produkty


NHL 15 [PS4] - BAZÁR (használt termék) - értékelés

Nincs vélemény a termékről.

 Írja meg véleményét!

Saját raktár
szállítás
24 órán belül
40961 db
raktáron
15 év
tapasztalat
több mint 180000
teljesített
megrendelés