NHL 17 Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ NHL 17 - PS4
Bruttó ár
11.990 Ft
Nettó ár: 9.441 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 353486
ElectronicEN szinkron

NHL 17 [XBOX ONE]

353485

Az NHL sikeres sorozatának folytatásában a fejlesztett grafikán kívül további módosításoknak örülhet. A játék gyártása során nagy hangsúlyt fektettek az élményre és a sikeres játék módozatokra.

A kulcsfontosságú kapus beavatkozásai, harcok a miliméterekért az NHL 17 játékban a hangsúlyt a játékmechanizmus fejlesztésére fektették. A mélyebb és idomultabb élménynek köszönhetően a legsikeresebb módokban új élmények voltak kialakítva, melyek a legizgalmasabb és legojbb hokiélményt biztosítják. Nem számít, hogy lokális játékra hívja ki barátját, vagy elit szintű versenyen vezeti csapatát, az NHL 17 játékkal úgy alakítja csapatát, olyan helyekre, melyek Ön számára fontosak.

EASHL Player Rank System fejlesztett játéka, ahol új kitüntetéseket, tárgyakat szerezhet játékosai, csapata és az NHL 17 aréna számára.Kezdje egy egyszerű arénával. Folyamatosan fejlesztheti az Arena Creator segítségével. Lehetősége lesz a jégpálya, kocka, tribün, és a gólok utáni dalok elhangzásán módosítani.

Módosíthat a csapaton is. Változtassa a csapat dresszét, mintáit, színeit, logókat, melyek a dresszt a szezon alatt díszítik. Az EASHL módban feloldhat új tárgyakat. Újra visszatér a játékba az edző, amely több módosításon ment át. Az edzők javítják a csapat teljesítményét, valamint fontos tanácsokat adnak a meccsek során.

Előszőr láthatjuk az ECHL ligát 27 csapattal. A kezdők többsegítség közül választhatnak.


A cím a következő nyelveket tartalmazza:
EN szinkronCZ feliratok

Értékelések NHL 17

Nincs vélemény a termékről.