NHL 24 Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ NHL 24 - PS5NHL 24 - Xbox Series X|SNHL 24 - XBOX ONE
Bruttó ár
16.790 Ft
Nettó ár: 13.220 Ft
 
Termék kódja: 465531
ElectronicEN szinkron
Szeretél megtakarítani 4.100 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 12.690 Ft-ért

NHL 24 [PS4]

A játékról

Az EA SPORTS NHL 24 autentikus jégkorongjátékot kínál mindennel az új játékfunkcióknak és -elemeknek köszönhetően. Tapasztalja meg a nagy nyomás alatti játék intenzitását és fáradtságát a kifáradásrendszernek köszönhetően, ahol az állandó nyomás a támadózónában olyan új hatásokhoz vezet, amelyek jelentős hatással vannak a játékra, mint például a kapusok fáradtsága, ami lelassítja a reakcióidőt, minél tovább maradnak nyomás alatt.

A fizikailag ellenőrzött érintkezés garantálja a kemény ütések hitelességét, amikor az ellenfelet plexiüvegen keresztül dobja át, vagy önkéntelenül a cserejátékoshoz küldi. Élvezze a páratlan játékosvezérlést az új Visual Passing és Full Feint Control rendszereknek köszönhetően. A CHEL még jobban összekapcsolódik a platformok közötti játéknak köszönhetően az összes online csapatmódban. Várhatja a HUT Moments, amely lehetővé teszi, hogy felidézze a jégkorong történetének híres pillanatait, valamint a közelmúlt leglátványosabb eseményeit. Az általános hitelességet tovább fokozza a Moments of Joy, több mint 75 új gól ünneplése és egy továbbfejlesztett meccsbemutató, élénkebb atmoszférával kiegészítve a lelátón, ami azt az érzést fogja kelteni, mintha egy igazi meccset nézne játék közben.


TARTALOMÁTVITEL

  • TARTALOM TOVÁBBÍTÁSA AZ ÚJ GENERÁCIÓ SZÁMÁRA: Azok a játékosok, akik elkezdik játszani az NHL 24-et PlayStation 4-en vagy Xbox One-on, lehetőségük lesz csapatuk értékét a HUT-ban átvinni, és a PlayStation 5 vagy Xbox Series X|S verzióra lépni, attól függően, hogy melyik következő generációs platformot birtokolják. A tartalomátvivés azt jelenti, hogy az NHL 24-en belül a felhasználók 20 játékos elemet + egy edzőt védhetnek meg a jelenlegi névsorukon, és átvihetik őket az új konzolra. A tartalom PlayStation 4-ről PlayStation 5-re vagy Xbox One-ról Xbox Series X|S-re való átvitele után a régebbi generációs platformról származó tartalom biztonsági okokból nem értékesíthető. A gyűjteményében maradt összes érme és tárgy a következő generációs hasonló értékű platformon, cserélhető csomagok formájában kerül a számlájára.

JÁTÉKRENDSZER

  • KIFÁRADÁSRENDSZER: A teljesen újratervezett Chel játékélmény, amely jutalmazza a hosszabb támadó akciókat és a támadózónában eltöltött időt, dinamikusan új réteget ad a hitelességnek és az izgalomnak.
  • ÁLLANDÓ NYOMÁS RENDSZERE: A kitartó nyomásrendszernek köszönhetően most jelentős előnyre tehet szert a támadócsapat. Ha a játékosoknak sikerül megtartani a nyomást a támadózónában, aktiválják a Persistent Pressure bónuszt, amely korlátozott ideig csökkenti az ellenfél tulajdonságait, és több teret nyit számukra a mozgáshoz és az akciók előkészítéséhez.
  • KAPUSFÁRADÁS RENDSZERE: Az új kapus fáradási rendszernek köszönhetően az ellenfél kapusa annál fáradtabb lesz, minél tovább tudja fenntartani a nyomást. A fáradtság befolyásolja a kapus lövésekre való reagálási képességét, és ez a valódi jégkorongon alapuló új tény segít akár 75 új kapusanimáció közvetítésében a játékban.
  • FIZIKÁLISAN ELLENŐRZÖTT KONTAKTUS: A kifinomult fizika és animáció soha nem látott módon forradalmasítja a fizikai érintkezést és a valósághű testtámadást. Az új, animáción alapuló fizikai reakciók nagy pillanatokat teremtenek a mérkőzés bármely pillanatában. Ráadásul a nagyobb ütések több lehetőséget nyitnak meg a korong megszerzésére, de ha nem követed el őket, akkor kicsúszhatsz a pozícióból, ami új szintre emeli a kockázat-jutalom játékmenetet. És igen, aki szereti élvezni a fizikai hokit, az eltörheti a plexit, és önkéntelenül is cserére küldheti az ellenfelet.
  • TRÜKKÖK TELJES ELLENŐRZÉSE: A vezérlési beállítások teljes körű beállításának köszönhetően a díszes mozdulatok használata intuitívabb és elérhetőbb. Ezenkívül hozzáadtunk egy új lehetőséget a tippeléshez, passzoláshoz vagy bármilyen cselekmény utáni kezeléshez, amely a kreativitás és a stratégia teljesen új szintjét nyitja meg a játékosok számára.
  • VIZUÁLIS ÁTADÁSI RENDSZER: A fő gombok újbóli hozzárendelése a csapattársaihoz, valamint az új vizuális ikonográfiák a passzvevők felett, még közvetlenebb passzokat biztosít, és bárhol, bármikor passzolhat a jégen. Ezenkívül az egyérintéses passz funkció lehetővé teszi, hogy gyorsan feljebb vigye a korongot a jégen, és kihasználja a nagy lehetőségeket a passz gombra kattintva, miközben a korong mozgásban van. Mindez kreatívabb és hitelesebb korongcserét garantál.
  • PLATFORMKÖZI JÁTÉK: Az NHL 24 továbbfejlesztett többplatformos játékot kínál, így a Sony és a Microsoft azonos generációs konzoljainak játékosaival játszhat a HUT-ban és a WOC-ban, és élvezheti a Chel eddig leginkább csatlakoztatott verzióját.
  • KAPUS VEZÉRLÉSE: A kapus jobb irányításának köszönhetően a kapus játék elérhetőbb és intuitívabb. Az új Linked Control rendszer lehetővé teszi, hogy előre-hátra csúszhasson, szereléseket hajtson végre, majd automatikusan visszatérjen egy középső pozícióba, így a játékos könnyebben koncentrálhat a játékra.

AUDIOVIZUÁLIS FELDOLGOZÁS

  • AZ ÖRÖM PILLANATAI: A mérkőzés közvetítése minden eddiginél élénkebbnek tűnik a több mint 75 új gólünneplő animációval, új kameraállásokkal, fényeffektusokkal és az ünneplés testreszabásának lehetőségével, így a játékosok tetszés szerint ünnepelhetik gólszerzési eredményeiket.
  • FEJLESZTETT LÉGKÖR A LELÁTÓN: Ez messze a legenergetikusabb közönség Chel-ben. Az új reakciók az olyan eseményekre, mint a jelentős játékmegszakítások, a villámtámadások, a kicsúcsosodó állandó nyomás vagy a drámai visszatérési pillanatok, javítják az érzést, hogy a stadion valóban él.
  • KÖZVETÍTÉS FEJLESZTÉSE: A tapasztalt kommentátor és a jégkorong kétszeres olimpiai bajnoka, Cheryl Pounder jelenik meg a kommentátorálláson. Tapasztalt hangja és a legmagasabb szintű jégkorong-éleslátása új életet lehel a vásznon zajló eseményekbe.
  • DINAMIKUS VISSZAPATTANÓK: A kibővített valóság támogatásának részeként a visszapattanók információkat tartalmaznak a jégen eltöltött kulcsfontosságú pillanatokról, például büntetőrúgásokról, gólösszegekről, statisztikai mérföldkövekről és különféle kiegészítőkről, amelyek kiemelik az ötletes gólünneplést.
  • FROSTBITE ENGINE: Az EA SPORTS NHL 24 a Frostbite motor erejére is támaszkodik, ami páratlan fejlesztést hoz a játék grafikájában a konzolon. A dinamikus világítástól a kifinomult karakterhűségig a Frostbite segít életre kelteni az eseményeket.

Reveal Trailer

World of Chel Trailer

A cím a következő nyelveket tartalmazza:
EN szinkronCZ feliratok

Kapcsolódó termékek (1)


Értékelések NHL 24

Nincs vélemény a termékről.