Nike+ Kinect Training XBOX 360

Bruttó ár
7.690 Ft
Nettó ár: 6.055 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 207171
MicrosoftEN szinkronA játékhoz szükség van az Xbox 360 Kinect szenzorra!
A játékhoz szükség van az Xbox 360 Kinect Sensor szenzorra!


Nike+ Kinect Training [XBOX 360]

A játék támogatja az XBOX 360 Kinect mozgásérzékelő irányítást


A Nike+ Kinect Training exkluzívan Kinect eszközökre jelenik meg, és az otthoni edzés új korszakát hozza el, bemutatja a Nike edzőket, akik a legnagyobb sportolókkal dolgoznak együtt. A Nike+ Kinect Training testre szabható edzésprogram, ami az elit Nike fitneszen alapul, speciálisan úgy megtervezve, hogy minden sportoló számára megfelelő segítséget nyújthasson akár az otthon kényelmében is.

Legyen bármilyen kitűzött fitness célod, a Nike+ Kinect Training a kezedbe adja az annak eléréséhez szükséges eszközöket. A Kinect szenzornak köszönhetően a személyi edzők nyomon követhetik a tested minden mozdulatát, kiértékelhetik a fizikai erőnléted és identifikálhatják a javításra szoruló területeket, kidolgozva a személyedre szabott edzéstervet. Mivel a Nike+ Kinect Training reális időben képes visszajelzést adni, azonnal megtudod, ha a mozdulataid nem tökéletesen hajtod végre.

A Nike, mint a sportos innovációk létrehozásában élen járó társaság kifejlesztette, hogyan lehet minden szinten effektíven motiválni a sportolókat az olyan digitális szolgáltatások segítségével mint a Nike+ és a Nike+ FuelBand. A Nike+ Kinect Training játéknak köszönhetően a Nike edzés mostantól személyre szabható, legyen szó amatőr, vagy profi sportolókról.

Emeld egy szinttel magasabbra a játékélményt, küldj buzdításokat a barátaidnak és maradj állandó kapcsolatban a mobil alkalmazás által, ami biztosítja a motivációt a következő edzésig.

A játék XBOX 360 Kinect nélkül NEM fut!


Értékelések Nike+ Kinect Training

Nincs vélemény a termékről.