Ninja Gaiden 2 XBOX 360

Bruttó ár
6.290 Ft
Nettó ár: 4.953 Ft
 
Termék kódja: 34634
MicrosoftEN szinkron
 
Szeretél megtakarítani 800 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 5.490 Ft-ért

Ninja Gaiden 2 [XBOX 360]

  • Az Xbox konzol egyik leghíresebb, legelismertebb akciójátéka volt a Ninja Gaiden, illetve annak bővített kiadása, a Ninja Gaiden Black. A fejlesztő Team Ninja és a sorozat atyja, Tomonobu Itagaki most visszatér, hogy folytassa a szuperképességű ninja, Ryu Hayabusa történetét. Az események az első rész után egy évvel játszódnak. Miután Ryu megment egy CIA ügynöknőt a Fekete Pók ninja klán karmai közül, kiderül, hogy ez az ellenséges klán Ryu falujára tör, hogy ellopják onnan a Démon szobrot. Ryu már nem tudja megakadályozni sem a támadást, sem a szobor ellopását, de Sonia-val, az ügynöknővel együtt útnak indul a világ körül, hogy megakadályozza annak pusztulását.

  • A Ninja Gaiden II a sorozat legjobb hagyományait őrzi meg. Ez egy külső nézetű akciójáték, amely óriási hangsúlyt fektet a harcra. Ryu egy nagyon akrobatikus képességű ninja, és ezt ki is kell használnia, ha életben akar maradni. A Ninja Gaiden-re jellemző az a kihívás, hogy bármelyik alapellenség is halálos veszélyt jelenthet. Egy pillanatra sem lankadhat a figyelmed, ha nem akarsz idő előtt elhalálozni. Ryu a játékot behatárolt képességekkel, és viszonylag gyenge fegyverekkel kezdi. Ezeket mind fejleszteni lehet a játék során, illetve Muramasa, a ninja mester boltjában lehet vásárolni új fegyvereket, képességeket, varázslatokat.

  • A főhős olyan dolgokra képes, mint futni és elrugaszkodni a falakról, egyik rúdról a másikra ugrani, vagy akár átfutni a vizen. A történet során be kell utazni a fél világot New York-tól Velencén át Tokyo-ig, a változatos pályákon pedig meg kell találni azokat a taktikákat, amelyekkel a kemény ellenfelek legyőzhetők.

  • A harcrendszer sokkal erőszakosabb lett az első részhez képest, ezért ezt a játékot a PEGI csak 18 éven felülieknek ajánja. Ryu különböző fegyvereivel képes darabokra szedni áldozatait, végtagjaikat, fejüket levágni, és ehhez látványos speciális hatások társulnak. Mivel az első részt sokan túl nehéznek tartották, a fejlesztők most egy új, az eddigieknél könnyebb nehézségi fokozatot is raktak a játékba.

  • A Ninja Gaiden II ettől függetlenül mindenkinek nagyon komoly kihívás, az ügyességet, a reflexeket, és a koncentrációt maximálisan igénybe vevő, hatalmas tempójú, látványos akciójáték.


  • Értékelések Ninja Gaiden 2

    Nincs vélemény a termékről.