Nintendo Switch Lite, sárga

ingyenes szállítás a választott szállítási módtól függetlenül...
89.590 Ft
83.790 Ft
Nettó ár: 65.976 Ft
 
Termék kódja: 399722
Nintendo
Szeretél megtakarítani 28.400 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 55.390 Ft-ért

Nintendo Switch Lite, sárga [HDH-S-YAZAA]

A Nintendo Switch Lite egy új handheld konzol. Ez az új Lite változat kisebb, és nincsenek levehető Joycon kontrollerei. A Nintendo Switch Lite rendelkezik 4GB RAM-mal, 32 GB belső tárhellyel és 5.5 colos LCD kijelzővel 1280x720 felbontással.

Switch_Lite_Grey


A konzol a "mozgó" játékosok számára készült. A konzol támogatja az összes Nintendo Switch játékszoftvert. Az eszköz csak a handheld módban történő játszásra alkalmas.

A konzol nem támogat néhány fejlett funkciót, mint a HD Rumble és IR Motion Camera. Ha a játék, amellyel épp játszol, ezeket a funkciókat támogatja, akkor a játékban a Nintendo Switch Lite konzolon ezek a funkciók nem lesznek elérhetők.

A játékok miatt, amelyek nem támogatják a handheld módot, lehetőséged lesz vezeték nélkül csatlakoztatni a Joy-Con kontrollereket. Valamint szükség lesz a kontrollereket töltő eszközre is, a Nintendo Joy-Con Charging Grip-re.

A Nintendo Switch Lite játékrendszert akkumulátor táplálja, tabletekéhez hasonló LCD kijelzővel rendelkezik, és 3.5 mm audio bemenettel. A konzol oldalain rögzített Joy-Con kontrollerek találhatók, amelyek nem cserélhetők. A konzol rendelkezik játék kártya foglalattal (cartridge alapú média).

Csomag tartalma:
  • Konzol Nintendo Switch Lite
  • AC adapter




  • Értékelések Nintendo Switch Lite, sárga

    Nincs vélemény a termékről.