Nintendo Switch, neon

ingyenes szállítás a választott szállítási módtól függetlenül...
Bruttó ár
120.590 Ft
Nettó ár: 94.953 Ft
 
Termék kódja: 363077
Nintendo
Szeretél megtakarítani 27.700 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 92.890 Ft-ért

Nintendo Switch, neon [HAD-S-KABAA]

359675


A Nintendo Switch egy új hibrid konzol, amely eddig Nintendo NX néven volt ismert. Egy Switch konzolból, Switch dokkolóból, Joy-Con vezérlőkből áll. A konzol 4 GB RAM-al és 32 GB belső memóriával rendelkezik. A tablet lecsatolható  része 6.2", 720p multi értintős kijelző.

A játékrendszer legfőbb része a Switch konzol, amely akkumulátorral töltődő, kijelzőhöz hasonló, LCD kijelző, 3.5 mm audio jack, támasztóállvány. A konzol oldalairól leválaszthatóak a Joy-Con vezérlők. A konzol játékkártya slottal is rendelkezik (cartridge szerűen behelyezhető médium).

A konzolt belehelyezheti a dokkoló részbe, amely a csatlakozó egységgel és a televízióval is összeköttetésben áll, amennyiben fel szeretné tölteni, vagy a televízión keresztül szeretne játszani. A tablet része hozzávetőlegesen 167 mm átmérőjű, 184 xx 106,5 mm a Joy-Con vezérlők nélkül. A kijelző 6.2", érintőkijelző 10 pontos detekcióval, 720 p. felbontással.

A rendszer Joy-Con vezérlőkkel érkezik. Két kisebb vezérlőt tartalmaz, "L" és "R" megjelöléssel tartórésszel rendelkezik, amelyhez a hagyományos játékvezérlőt csatlakoztatja. A vezérlők akciógombbal és hátsó gombokkal rendelkeznek, indító gombbal és joystickkel. A kis vezérlőket a konzol oldalához is rögzítheti, de arról leválasztva is használhatja, két külön kézben, a tartórészhez rögzítve. Két külön játékos is használhatja. A konzol a Switch Pro Controller vezetékmentes vezérlőt is támogatja, amely hagyományos dizájnnal rendelkezik, és a klasszikus Wii U Pro vezérlőkhöz hasonló. A Switch különféle módon támogatja a multiplayer játszást, két Switch rendszer két eredeti vezérlői segítségével akár négy játékos is játszhat egyszerre.

A konzol bejelentésekor jelezve volt, hogy utólag több támogató hardver és periféria kerül majd kiadásra. A Switch egy nagy ökorendszer berendezés része lesz, de megmarad konzolnak.

A konzolhoz ismert kiadók sikeres játékaira számíthat: Activision, Bethesda, Capcom, EA, Sega, Square Enix és Ubisoft. Előre nyilvánossá tettek néhány titulust: Just Dance 2017, Project Sonic 2017, Dragon Quest X és Dragon Quest XI. Szintén élvezheti a várva várt The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Super Mario, Mario Kart játékokat. Új irányt vesz az NBA 2K17 és az The Elder Scrolls V: Skryrim játék is, amely azt jelzi, hogy több további nagyobb játéktitulust várhatunk, melyeket eddig csak a Soniy és a Microsoft játékrendszerek kínáltak fel számunkra.

Csomag tartalma:
  • Nintendo Switch
  • Dokkoló állomás a konzol számára
  • Joy-Con bal vezérlő
  • Joy-Con jobb vezérlő
  • Joy-Con vezérlők tartórésze
  • Joy-Con rögzítő a kezekhez
  • UK töltő + EU átalakító
  • HDMI kábel


Értékelések Nintendo Switch, neon

Nincs vélemény a termékről.