No Man’s Sky Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ No Man’s Sky - PC DVDNo Man’s Sky - PS5No Man’s Sky - XBOX ONENo Man’s Sky - NSW
Bruttó ár
8.490 Ft
Nettó ár: 6.685 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 350246
PlayStationEN szinkronA játék upgrade PlayStation 5-re lehetséges

No Man’s Sky [PS4]

350246


Kaland és a képzeleterő által inspirált klasszikus Sci-fi játék, amely az egész galaxist képviseli.
A No Man's Sky játékban minden csillag a távoli nap fénye, mind körül élettel teli bolygók keringenek, a játékos pedig kiválaszthatja, melyiket szeretné meglátogatni. Repüljön folyamatosan a galaxisban, egészen a bolygók felületére. Ebben a galaxisban különleges helyeket és határokat fedezhet fel, melyeket eddig még nem a játékosnak volt módjuk látni, és az is lehet, hogy nem is lesz.

Induljon el ezen az epikus úton
A galaxis központjában ellenállhatatlan pulzálás húzza Önt, hogy minél többet megtudjon a kozmosz jellegéről. Eközben azonban ellenséges lényekkel és kalózokkal kell megküzdenie, és megérti, hogy a halálnak ára van, és a túlélés a döntésein múlik.

Találja meg sorsát
A No Man's Sky -ban útja során milyen harcossá válik, akik a gyengébbekre vadásznak, és megfosztják őket vagyonuktól, vagy kalózokra vadászik jutalom ellenében? Az erő az öné, amennyiben módosítja űrhajóját és fegyvereit.

Ossza meg útjait másokkal
A galaxis egy élő hely. A hajók a csillagképek között utaznak, a frakciók területekért harcolnak, a kalózok állandóan lesben állnak. Minden harcos ugyanabban a galaxisban él, ön megoszthatja találatát a térképen, amely az egész űr szerte elterül. Rálátása lesz az akciók eredményét.


Értékelések No Man’s Sky

Nincs vélemény a termékről.