WRC 8: The Official Game [XBOX ONE] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
11.090 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 403200
BigBen

WRC 8: The Official Game [XBOX ONE] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék nem vásárolható meg, 100% -ban funkcionális és tesztelt csomagolás sérülés nélkül, karcmentes anyag 12 hónapos szerzõdéses garancia


Új termék leírása:

A WRC championship a legnehezebb és legkiszámíthatatlanabb autómotor verseny a világon. Az új, a WRC 8 számára kifejlesztett dinamikus meteorológiai rendszerre még jobban érezhetővé válik az eső, hó, esetleg a jégeső hatása. A futam során az időjárás bármikor megváltozhat, ezért kell a lehető legjobban kihasználnunk a meteorológiai csapatunkat. Az ő ajánlásaik alapján kell kiválasztanunk a gumit és egyéb kiegészítőket, és az autó beállításait. Játszhatunk egyedül a karrier módban vagy multiplayer módban, amely heti kihívásokat biztosít és az eSports WRC-t. A játékban elérhető 50 csapat, 14 pálya és több, mint 100 speciális szakasz. Egy off road autóversenyzős játékról van szó, az eddigi legnagyobb játéktartalommal.

Értékelések WRC 8: The Official Game [XBOX ONE] - BAZÁR (használt termék)

Nincs vélemény a termékről.