Okami HD [XBOX ONE] - BAZÁR (Használt termék)

Bruttó ár
7.490 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 383296
Capcom

Okami HD [XBOX ONE] - BAZÁR (Használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék beváltható, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes 12 hónap szerződéses garancia


Új termék leírása:

A játék eredeti verziója a saját korában az egyik legszebb játékként volt ismert. A játék grafikája számos díjat nyert. Ezúttal ezt a grafikát hozzá igazították az új technológiai lehetőségekhez.

A játékosnak a japán napisten, Amaterasu szerepében a legendás fehér farkas, Siranui képében kell elpusztítania Orochit, a nyolcfejű démont aki a világot egy lerombolt pusztasággá alakította. A játékos használni fogja Amaterasu mágikus képességeit, a tárgyakat, a támadásokat, hogy Nippon földje újra a régi fényében pompázhasson.

A játék a játékos döntése alapján játszható szélesvásznú és klasszikus 4:+ arányban is. A játékban megtalálhatók az interaktív eredeti Loading képernyők, amiken bonusz pontok szerezhetők további tárgyak vásárlásához.


Értékelések Okami HD [XBOX ONE] - BAZÁR (Használt termék)

Nincs vélemény a termékről.