Paw Patrol World [NSW] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
11.090 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 469181
Outright

Paw Patrol World [NSW] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
a játék megvásárolva, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes szerződéses garancia 12 hónap


Új termék leírása:

A játékról

Fedezze fel a PAW Patrol világát, mint még soha egy szabad 3D-s kalandban, ahol bármi lehetséges! Játssz kedvenc kölyköidként, vezesd a járműveiket, és állítsd meg Humdinger polgármester szuper léghajóit! Élvezd a vadonatúj történetet és küldetéseket, amelyeket az Adventure Bay-en, a Jake's Mountain-on, a dzsungelen és a Barkingburgon át kalandozó tévéműsorok ihlettek! És testreszabhatod a játékot számtalan gyűjthető tárggyal, köztük hangulatjelekkel, kölyökruhákkal, járműmatricákkal, képeslapokkal és a Chickaletta kiállításhoz készült alkotásokkal. Ez a tökéletes alkalom a PAW Patrol World játékra egy vagy két játékos számára!

Fő tulajdonságok

  • VILÁGMÉRETŰ SZÓRAKOZÁS – Mentsd meg a napot az Adventure Bay, a Jake's Mountain, a Jungle és a Barkingburg területén.

  • HOZD LÉTRE GYŰJTEMÉNYEID – Használd finomságaid új kölykök, postai bélyegek, hangulatjelek, járműmatricák és egyebek feloldásához.

  • JÁTÉK, MENTÉS, FELFEDEZÉS – Tapasztald meg az új PAW Patrol történetet, a TV-műsor visszatekintését, valamint bónusz küldetéseket, amelyeket felfedezés közben találsz!

  • TALÁLKOZZ MINDEN MANCCSAL – Egy vagy két játékos irányíthat minden Mancs őrjárat kölyköt, köztük Chaset, Skyet, Marshallt és Everestet, mindegyiket egyedi képességekkel.

Trailer


Értékelések Paw Patrol World [NSW] - BAZÁR (használt termék)

Nincs vélemény a termékről.