SuperGamer.hu BejelentkezésRegisztráció SuperGamer.hu Információk Bevásárlókosár SuperGamer.hu - játékok eladása ProGamingShop.sk - predaj hier a herného príslušenstva SuperGamer.cz - prodej her
BEVÁSÁRLÓKOSÁR
0 Ft
 Kategóriák
 Kapcsolat
TELEFON
Munkanapokon 8:00 - 18:00
+36 21 200 1552

E-MAIL
uzlet@supergamer.hu

SKYPE


KÖZÖSSÉGI OLDALAK

Xbox 360  ► Xbox 360 játékok  ► Sport  ► 

PES 2016: Pro Evolution Soccer

 PES 2016: Pro Evolution Soccer
EGYÉB PLATFORMOK

PES 2016: Pro Evolution Soccer - PS4PES 2016: Pro Evolution Soccer - PS3PES 2016: Pro Evolution Soccer - PC DVD
ÁR (BRUTTÓ)
13.490 Ft
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
eladás leállítva

Termék kódja: 324500

KONAMI alkalmas minden korosztály számára Angol változat
 
 

LEÍRÁS: PES 2016: Pro Evolution Soccer [XBOX 360]

324498
A PES 2016 a közkedvelt focisorozat huszadik évében jár.
A kezdetek óta a sorozat egyre több valósághű elemet iktatott be. Ez az örökség hangzik a PES 2016 mottójában is "Szerezd a múltat, játszd a jövőt", amely a PES alapértékeihez való visszatérést emeli ki, mely által a sorozat foci élménye tökéletes.

A PES 2016 játék célul a Legjobb sportjáték titulust megőrzését tűzte ki, melyet 2014-ben szerzett. A sorozat célja a gyökerekhez való visszatérés, és a játékosok közötti izgalmas feszültség kialakítása, valamint egy jól játszható PES 2016 játék megteremtése a "Miénk a játszótér" jelszó alapján. A Fox engine besorolása után a játszótér történései felélénkülnek, és egy felejthetetlen játékélményt teremt. A Master League megteremtése után a PES 16 játék aspektusai fejlesztve lett: Pro Evolution Soccer ezért a sorozat következő kiváló részét képezi.

 • A modern játék fizikalitása a PES 2016 játékban a mozdulatok széles skáláját tárja elénk. A javított reakcióidőnek köszönhetően a szoros helyzetekben lehetővé teszi a manőverezést, amely a cseles mozdulatok esetében a hirtelen irányváltás is lehetséges, melyek a védőket kibillentik az egyensúlyukból. Az 1-1 elleni helyzetek és a játszótér sok fejlesztésen estek át. Precíz akcióval, flexibilis manőverekkel leszerelheti a védőt. A technika és az időzítés a védő egyensúlyából való kizökkentést teszi lehetővé, az Ön elképzeléseinek megfelelő lehetőségeket teremtve.
 • A védők beavatkozásainak köszönhetően megszerezheti a labdát, amely támadási lehetőséget teremt.
 • A csapatjáték stratégiának köszönhetően 2-3 játékos is összejátszhat, a csapat által választott taktika típusa határozza meg a győzelmet. Kézi vezérlésre ezentúl nem lesz szüksége, a csapattagok inteligensen szaladnak a térbe, ahol várják a passzolást.
 • A kapusok új paraméterekkel rendelkeznek, melyeknek köszönhetően a minőségük javult, eltér a labda elfogásában, a helyzetek likvidálásában és a labda kivédésében.
 • A sorozat újdonsága a gólok megünneplésének teljes ellenőrzése a pontszerzéskor. Egy gombnyomás segítségével egyedi akciót produkálhat.
 • A Master League lehetővé teszi a foci menedzseri világába való belemerülést. Minden elem részleteiben átdolgozott, újradefiniálja a singleplayer élményét.
 • Az engin Foxnak köszönhetően a vizuális oldal hatalmasat fejlődött. Láthatja a víz fröccsenését, amikor becsúszással igyekeznek a labdához jutni. Az éjszakai megvilágításnak és a pázsit valósághű kinézete a további javítások sorát bővítik.
 • Először jelenik meg a dinamikus időjárás, mely lehetővé teszi az esőt eleredését a játék folyamata alatt. A labda fizikája valósághűbb, gyorsabbak a labda passzok, mindamellett a kezdő játékosoknak sem lesz gondja a labdavezetéssel.
 • Három új animációs csapat került hozzáadásra az emberibb mozgás érdekében.
 • A PES 2016 a ladba fizikájában az utóbbi évek legnagyobb fejlődésén esett keresztül. Minden rotáció a labda fizikalitásának reális adatai kiszámításával történik.Ha mégtöbb információt kíván megtudni a PES 2016: Pro Evolution Soccer -ról, látogasson el a gyártó weboldalára.
PES 2016: Pro Evolution Soccer katalógusba hozzáadva: 18.09.2015.
Súvisiace produkty


PES 2016: Pro Evolution Soccer - értékelés

Nincs vélemény a termékről.

 Írja meg véleményét!

Saját raktár
szállítás
24 órán belül
41067 db
raktáron
15 év
tapasztalat
több mint 180000
teljesített
megrendelés