PES 2018: Pro Evolution Soccer Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ PES 2018: Pro Evolution Soccer - PC DVDPES 2018: Pro Evolution Soccer - PS4PES 2018: Pro Evolution Soccer - XBOX ONEPES 2018: Pro Evolution Soccer - XBOX 360
Bruttó ár
10.690 Ft
Nettó ár: 8.417 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 373991
KONAMIEN szinkron

PES 2018: Pro Evolution Soccer [PS3]

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék világhírû minségét finomították a szép játék igazi eredetének megteremtésére, amely realisztikusabb játéksebességet jelent. Stratégiai irányt a labda, így a felhasználók nagyobb ellenõrzés, miközben a labda is adunk akadálya a labdát, és az egyszerû elemeit ellenõrzés kiváltó reális finom mozgások, hogy megtévessze a védelem. Érintse meg + a labdát egy új dimenzióval egészíti ki az egész testnek köszönhetõen. Végül, de nem utolsósorban, a szokásos helyzetek és a büntetõ rúgások megoldódtak. A továbbfejlesztett vizuális hatások a játék életét biztosítják. Meg fogja találni a valós forma világítás stadionok, részletek pázsit, alagutak érkezését a játékosok, mind ezek a hatások gazdagított 20000 interaktív elemek gyûjtött a híres Camp Nou és a Signal Iduna Parkban. A játékosokat Motion Capture technológiával rögzítették, ami a játékos minden mozzanatához hozzáadja a valóság érzését. Teljes játékost váltott, részletesen a ruházatról, magasságról és egyéb fizikai paraméterekrõl. A játékosok egy új multiplayer módot várnak. Speciális mód a helyi 2v2 és 3v3 játékhoz otthoni vagy online hozzáféréssel. A rajongók kedvenc kedvenc véletlenszerû egyezési módja új bemutatókkal és kényelemmel érhetõ el. Is, akkor élvezni az életet a szerepe menedzser a klub a Master League a Turja képzés során, a rendszer megnövelt transzferek a játékosok és új bemutató elemeket tartalmaz, amelyek interjúk és beszédek a mérkõzések elõtt a játékosok a kabinban. Új felhasználói felületet és valódi lejátszó képeket adtak hozzá, valamint egy új prezentációt a mérkõzések során, amelyek a játékot a közvetlen átvitel érzéséhez adják hozzá. A játék világhírû minségét finomhangolták és átdolgozták a játék hiteles érzésére. Új felhasználói felület és valódi lejátszó képek. A myClub új módjai, a véletlenszerû kiválasztási meccs és az online együttmûködés. Új 2v2 és 3v3 együttes üzemmód helyi játéktámogatással. A Real Capture technológiának köszönhetõen a játék reális látványt nyújt a futball számára.

Értékelések PES 2018: Pro Evolution Soccer

Nincs vélemény a termékről.