SuperGamer.hu BejelentkezésRegisztráció SuperGamer.hu Információk Bevásárlókosár SuperGamer.hu - játékok eladása ProGamingShop.sk - predaj hier a herného príslušenstva SuperGamer.cz - prodej her
BEVÁSÁRLÓKOSÁR
0 Ft
Nintendo Switch
 Kategóriák
 Kapcsolat
TELEFON
Munkanapokon 9:00 - 17:00
+36-21-2523-118

E-MAIL
uzlet@supergamer.hu

SKYPE


KÖZÖSSÉGI OLDALAK

PlayStation  ► Playstation 2  ► PS2 játékok  ► Akció  ► 

Peter Jackson’s King Kong [PS2] - BAZÁR (Használt termék)

 Peter Jackson’s King Kong [PS2] - BAZÁR (Használt termék)
ÁR (BRUTTÓ)
2.490 Ft
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
eladás leállítva

Termék kódja: 291720

Ubisoft 12 év alatti kiskorúaknak nem megfelelő  Angol változat
 
 

BAZÁR/HASZNÁLT TERMÉK

A bazár/használt termék felvásárolt, használt terméket jelöl. Az így jelölt termék 100% működőképes, minden esetben átvizsgálásra került, mielőtt forgalomba hozzuk. Csomagolása, egyes tartozékai hiányosak lehetnek, magán a terméken használat nyomai felfedezhetők lehetnek. A termékhez minden esetben számla is jár automatikusan. A termék pontosabb állapotáról bővebb tájékoztatást az uzlet@supergamer.hu címen kérhet.

• A számla különbözet szerinti ÁFA - t tartalmaz.

LEÍRÁS: Peter Jackson’s King Kong [PS2] - BAZÁR (Használt termék)

A játék elején látható rövid videó összefoglalja a film alaptörténetét. Lényegében a film traileréből lett kiollózva, de sebaj, hiszen attól még lehet jó maga a game. Hőseink filmet forgatnak, melyhez színésznőt keresnek, majd hajóra szállnak és megközelítik a Koponya-szigetet. Aztán hajótörést szenvednek. Itt vesszük át az irányítást Jackel, a történet leendő hősével, a fiatal színésznő, Ann jövendőbelijével (gondolom, most senki számára nem lőttem le a poént). Csapjunk hát a lecsóba! Hajót törtünk és nekiveselkedünk megmenteni, ami menthető. Maradék ingó vagyonunk azonban kimerül néhány szétszórt fegyverben és a kamerában, mely sértetlenül vészelte át az éjszakai vihart. Barátunk forgatni is kezd a parti fövenyen, megkéri Annt, hogy sikítson egyet a film hitelessége kedvéért, a nő visít, mint a fába szorult féreg (ezt a játék folyamán egyébként elég gyakran - úgy 10 másodpercenként - meg fogja tenni), melyre velőtrázó bődülés hangzik fel a dzsungel mélyéről. Ennek a fele sem tréfa!

Itt kezdődik hát a sztori, majd folytatódik azzal, hogy barátnénkat elrabolják a vérszomjas vacsutuk (hopp, az más történet, de sebaj), s feláldozzák a sziget rémének, Kongnak. A hormonzavaros gorilla azonban belészerelmesedik a vacsorájába, s kiszabadítva őt, magával hurcolja a sziget belsejébe. Mi természetesen utána vetjük magunkat. A játék folyamán felváltva irányítjuk Jacket és Kongot, előbbit FPS, utóbbit TPS nézetben. Lássuk külön-külön a tennivalókat. Jack fegyvere általában egy lőfegyver (mivel egyszerre csak ennyi lehet nálunk) és egy lándzsa (vagy ehhez hasonló szúró alkalmatosság, pl. csont) lesz. A lőfegyverekhez igencsak kevés skulót fogunk találni, szerencsére a lándzsát addig használhatjuk igen magas hatásfokkal, amíg el nem törik. További pozitív tulajdonsága ennek a szúró alkalmatosságnak, hogy meggyújtható, így felégetve a bozótot megkönnyíthetjük a továbbhaladást. Találkozunk egy-két logikai feladvánnyal is, de ez kimerül fogantyúk megszerzésében, ajtók kinyitásában. Kong ezzel ellentétben fegyver nélkül, vagy néhány esetben kitépett fatörzzsel hadonászik. Az ő küldetései inkább kergetésről/menekülésről szólnak, a pálya végén egy-egy nagyobb ellenféllel. Ilyenkor a játék Tekken-módra folytatódik, melynek a végén akár ki is végezhetjük az ellent.


Ha mégtöbb információt kíván megtudni a Peter Jackson’s King Kong [PS2] - BAZÁR (Használt termék) -ról, látogasson el a gyártó weboldalára.
Peter Jackson’s King Kong [PS2] - BAZÁR (Használt termék) katalógusba hozzáadva: 08.04.2015.
Súvisiace produkty


Peter Jackson’s King Kong [PS2] - BAZÁR (Használt termék) - értékelés

Nincs vélemény a termékről.

 Írja meg véleményét!

Saját raktár
szállítás
24 órán belül
42865 db
raktáron
15 év
tapasztalat
több mint 180000
teljesített
megrendelés