Pikmin 4 [NSW] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
16.590 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 465388
Nintendo

Pikmin 4 [NSW] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
a játék megvásárolva, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes szerződéses garancia 12 hónap


Új termék leírása:

A játékról

Érkezik a Pikmin 4 Nintendo Switchre! Érintse meg a kalandokkal teli világot.

A Pikmin egy újabb látványos küldetéssel tért vissza a Nintendo Switch Pikmin 4-ben. Ezek a kis virágszerű lények egy titokzatos bolygón laknak. Fedezze fel a Pikmin segítségével, amelynek parancsolhat, és amely fokozatosan növekszik a játék során elért fejlődésével együtt.

Fő tulajdonságok

  • Kik a Pikminek?
    A Pikmin különféle formákban, méretekben és színekben léteznek. Így például egy piros Pikmin nem fog izzadni, amikor tűzakadályba ütközik, a kék Pikmin több, mint egy tisztességes úszó, és egy újonnan felfedezett jég Pikmin lefagyasztja az ellenséget és a környezetet. Lehet, hogy egyedül Pikmin kicsi és sebezhető, de egységben az erő! Együtt nagy dolgokat érhetnek el. Használd miniatűr erejüket a megfelelő stratégiával együtt, hogy legyőzz minden akadályt, amely ezen az új (és furcsa) bolygón megjelenik.

  • Aranyos kutyatárs
    Oatchi, a kutyasegéd csatlakozik kalandodhoz. Megbízható társ, amely képes áttörni az akadályokat, szállítani nehéz tárgyakat és a hátán hordozni Pikmint. Egyetlen kihívás sem túl nagy ezeknek a kalandoroknak!


Trailer


Értékelések Pikmin 4 [NSW] - BAZÁR (használt termék)

Nincs vélemény a termékről.