PlayStation 5 DualSense Vezeték nélküli Vezérlő, cosmic piros + Sackboy: A Big Adventure HU

Bruttó ár
55.690 Ft
Nettó ár: 43.850 Ft
 
Termék kódja: 436543
SONYEN szinkron

PlayStation 5 DualSense Vezeték nélküli Vezérlő, cosmic piros + Sackboy: A Big Adventure HU [CFI-ZCT1W]

PlayStation 5 DualSense Wireless Controller, cosmic red

A játék forradalma a kezedben
Ragadd meg a játékirányítás új generációját a vezeték nélküli DualSense kontroller képében, ami új, a pontosságra kihegyezett designnal érkezik.

PS5_family


A kontroller új lehetőségeket kínál a vibrációs funkciók terén, ahol a régi rumble technológiát leváltja a haptikus visszajelzés, amelynek hála a játékosok a visszajelzések szélesebb skáláját érzékelhetik a még jobb élmény érdekében.
További átalakításokon mentek át az R2 és L2 gombok, amelyeket a cég most már adaptív gomboknak nevez. A fejlesztők az új címekben beállíthatják a egyes gombok ellenállását, amely így különböző kihasználási lehetőségeket kínál, mint például íjfeszítés, tüzelés különböző fegyverekkel, vagy változó terepen történő közlekedés.
A SONY természetesen meghallgatja a játékosait is, és így a DualSense átvált az USB C kábelen keresztül történő töltésre.

Tempest 3D AudioTech
A Sony PlayStation 5 konzol együtt a vezeték nélküli DualSense kontrollerrel a játékosoknak új élményeket kínál a játékokban való elmerülés terén.

A DualSense kontroller beépített mikrofonnal is rendelkezik, amely a kommunikációt egyszerűsíti játék során.

Az eddigi legjobb design
Rögzítsd és oszd meg a legjobb pillanataidat a játékból a "Create" gomb által.

A beépített érintőképernyő növeli az irányíthatóságot, amely különleges fényvisszajelzéseket jelenít meg, amely fokozza az élményt. A fénysáv különböző színekben fénylik fel az akcióknak megfelelően, amelyeket a játékokban végrehajtunk.

A kontroller beépített érzékeny gyorsulásmérővel és giroszkóppal is rendelkezik, amik rögzítik a DualSense kontroller mozgását. A kontroller bármilyen USB porton keresztül tölthető, adatátvitel pedig USB kábelen keresztül történik.

duals








Sackboy: A Big Adventure HU

Szembesülj az izgalmas és kiszámíthatatlan kihívásokkal a kézzel készített, jellegzetes környezetek feltárása során, igazán magával ragadó és kifejező vezérléssel. .

Veszélyes platformkaland
Minden lépésben megtudhatod, hogyan használd a nagyszerű és sokrétű Sackboy felszerelést az izgalmas kihívások, heves ellenségek és egyéb kellemetlen meglepetések hatalmas választékával szemben.

Átcsomagolták, újra tűzték, újra lezárták
Ez Sackboy nagy visszatérése, és készen áll új lépések megtételére, és olyan új képességekkel rendelkezik, amelyek megváltoztatják a játékszabályokat. Mindezt egy csodálatos inspiráló és egyenesen szórakoztató 3D-s kalandban.






Értékelések PlayStation 5 DualSense Vezeték nélküli Vezérlő, cosmic piros + Sackboy: A Big Adventure HU

Nincs vélemény a termékről.