SuperGamer.hu BejelentkezésRegisztráció SuperGamer.hu Információk Bevásárlókosár SuperGamer.hu - játékok eladása ProGamingShop.sk - predaj hier a herného príslušenstva SuperGamer.cz - prodej her
BEVÁSÁRLÓKOSÁR
0 Ft
 Kategóriák
 Kapcsolat
TELEFON
Munkanapokon 9:00 - 17:00
+36 21 200 1552

E-MAIL
uzlet@supergamer.hu

SKYPE


KÖZÖSSÉGI OLDALAK

Playstation 3  ► PS3 játékok  ► Akció  ► 

Prince of Persia Trilogy [PS3] - BAZÁR (Használt áru)

 Prince of Persia Trilogy [PS3] - BAZÁR (Használt áru)
ÁR (BRUTTÓ)
4.690 Ft
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
eladás leállítva

Termék kódja: 247928

Ubisoft 15 év alatti kiskorúaknak nem megfelelő Angol változat
 
 

BAZÁR/HASZNÁLT TERMÉK

A bazár/használt termék felvásárolt, használt terméket jelöl. Az így jelölt termék 100% működőképes, minden esetben átvizsgálásra került, mielőtt forgalomba hozzuk. Csomagolása, egyes tartozékai hiányosak lehetnek, magán a terméken használat nyomai felfedezhetők lehetnek. A termékhez minden esetben számla is jár automatikusan. A termék pontosabb állapotáról bővebb tájékoztatást az uzlet@supergamer.hu címen kérhet.

• A számla különbözet szerinti ÁFA - t tartalmaz.

LEÍRÁS: Prince of Persia Trilogy [PS3] - BAZÁR (Használt áru)

A csomag tartalmazza a Prince of Persia: The Sands of Time, a Prince of Persia: Warrior Within és a Prince of Persia: The Two Thrones játékokat újra feldolgozva HD minőségben 3D támogatással.
Prince of Persia: The Sands of Time
A Hercegre új feladat vár. A gonosz Szultán összetörte a mágikus homokórát és kiszabadította a gonoszt. A hősünknek minden erejére szüksége lesz, hogy a dolgokat vissza tudja terelni az eredeti mederbe.
Szerencsére a Herceget a természet erős testtel áldotta meg és főleg a homokkal a mágikus órából. Ha van elég homokja, akkor vissza tudja fogatni az időt pár másodperccel, és ki tudja javítani a hibáit, befolyásolni tudja az idő folyását ezzel jelentős előnyhöz jutva az ellenségeivel szemben. Ha még nem elég az idő manipulálásából, akkor jó tudni, hogy a Herceg a jövő foszlányait is látja, ami által fel tud készülni a rá váró veszélyekre.
 • A történet és a design kialakításában közreműködött Jordan Mechner – az eredeti Princ of Persia alkotója
 • A fejlesztést a Tom Clancy’s: Splinter Cell csapata végezte. A Herceg mozdulatai ezért Sam Fisher mozdulataival hasonlók.
 • A játékba a homok mágikus hatásaként bekerült a „bullet time“
 • A játékot az E3 a legjobbak közé sorolta
  Prince of Persia: Warrior Within
  A Herceget a halhatatlan Dahak üldözi, aki nem más, mint a megtestesült Sors, aki bosszúra készül. A Herceg ezért kénytelen titkokkal, veszélyekkel, hracokkal teli útra kelni, hogy megváltoztathassa a sorsát, és elkerülje a halálát. El kell jutnia az elátkozott sziget szívébe, ahol a legrémisztőbb rémálmok laknak. Kizárólag a félelme leküzdésével tudja felvenni a harcot az elrendelt ellen, és természetesen szüksége lesz a harcművészeti ismereteire is a sorsa megváltoztatásához.
  A Prince of Persia: Revelationsben a fiatal herceg tapasztalt harcossá válik. Mivel az élete a tét, ezért nem rest elővenni a kardját és küzdeni a szörnyek ellen az eddigi legveszélyesebb és legnehezebb útja során. A sikerhez ezúttal új harctechnikákat is megtanult, amikből halálos kombókat képes létrehozni.
 • Természet - a herceg az előző kalandjából fájdalmas sebekkel, hasznos tapasztalatokkal és elhatározással a szívében tért vissza, hogy tökéletesítse a harctudását
 • Párbajok - a változatos rendszer lehetővé teszi, hogy a saját harci stílusodat használd. Lehetőséged nyílik a környező tárgyak és az ellenfelek használatára a saját előnyödre, illetve most már egyes tárgyakkal távolról is megtámadhatod az ellenfeleidet
 • Alvilág - A sziget szívábe vezető utad során a legrémisztőbb, legveszélyesebb szörnyekkel fogsz találkozni
 • Az út - hosszú akcióval teli órák kitűnő atmoszférával
  Prince of Persia: The Two Thrones
  A herceg Kaileennel együtt visszatér az Idő szigetéről. De nincs ideje pihenni, hiszen a szülőföldje Babylon háborúban áll, aminek éppen ő a célpontja. A legnagyobb megrázkódtatást Kaileen megölése jelenti számára, aminek ő maga is szemtanúja volt. A herceg egyedül maradt, mindennel egyedül kell szembenéznie. Ám még egy szörnyű ténnyel kénytelen szembenézni. Kaileen halála kiszabadította az idő homokját, amik előhozzák a hercegből a Sötét énjét, ami minél tovább annál erősebben hatalma alá keríti őt...


 • Ha mégtöbb információt kíván megtudni a Prince of Persia Trilogy [PS3] - BAZÁR (Használt áru) -ról, látogasson el a gyártó weboldalára.
  Prince of Persia Trilogy [PS3] - BAZÁR (Használt áru) katalógusba hozzáadva: 10.09.2014.
  Súvisiace produkty


  Prince of Persia Trilogy [PS3] - BAZÁR (Használt áru) - értékelés

  Nincs vélemény a termékről.

   Írja meg véleményét!

  Saját raktár
  szállítás
  24 órán belül
  41384 db
  raktáron
  15 év
  tapasztalat
  több mint 180000
  teljesített
  megrendelés