Prince of Persia: Warrior Within PC DVD

Bruttó ár
2.090 Ft
Nettó ár: 1.646 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 203780
UbisoftEN szinkron

Prince of Persia: Warrior Within [PC DVD]

A Herceget a halhatatlan Dahak üldözi, aki nem más, mint a Sors megtestesülése, aki bosszúra készül. A Herceg, hát titkokkal és veszélyekkel teli útra indul, hogy megváltoztathassa a sorsát és megmeneküljön a haláltól. El kell jutnia az elátkozott sziget szívébe, ahol a legszörnyűbb rémálmok laknak. Csak a félelme legyőzésével, harcra való hajlandósággal és a halálos harci technikák ismeretével képes megfelelni és megváltoztatni a sorsát.

A Prince of Persia: The Sands of Time folytatásában a fiatal herceg tapasztalt harcossá válik. A saját életéért küzd, ezért nem habozik előrántani a fegyverét és szembenézni az ellenségével, és mindenkivel, aki az útjába kerül. A mostani útja sokkal sötétebb, nehezebb és hosszabb, mint az eddigiek. Új harci technikák állnak azonban a főhős rendelkezésére, amikből halálos kombók alakíthatók.



  • A Herceg az előző kalandjából hegekkel és tapasztalatokkal tért vissza
  • A változatos rendszer megengedi, hogy saját stílusodnak megfelelő harcot használj. Valamint kihasználhatod a tárgyakat a saját hasznodra is, amivel távolról is támadhatsz rájuk
  • Az elátkozott sziget szívébe vezető út során a legveszélyesebb ellenfelekkel fogsz szembekerülni
  • Hosszú órákon át tartó izgalmas akció, kitűnő atmoszférával

  • Értékelések Prince of Persia: Warrior Within

    Nincs vélemény a termékről.