Xbox One 500GB

Bruttó ár
123.990 Ft
Nettó ár: 97.630 Ft
 
Termék kódja: 246787
Microsoft
Szeretél megtakarítani 79.600 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 44.390 Ft-ért

Tippjeink

Xbox One 500GB [5C5-00014]

246787


A Microsoft következő generációs "játékkonzol" új elnevezése "otthoni szórakoztató központtá" változott, mely igen csak kifejező elnevezés. A 8 magos processzornak, 8 GB RAM-nak és a nagy teljesítményű grafikai chipnek köszönhetően a játékon kívül további remek szórakozást nyújt, mint pl. TV műsorokat nézhet, közben Skypolhat barátaival, multimediális könyvtár. Mindez a Windows 8 operációs rendszeren belül.

Az újgenerációs Kinect szó szerint radikális fejlesztéseken esett át. Gyorsabb, pontosabb, mely nem csupán kezei, hanem ujjai mozgását is feljegyzi, ill. teste legapróbb mozzanatait. Figyeli továbbá arckifejezéseit, valamint méri pulzusát. A kényelem szempontjából fontos tényező, hogy ülve vezérelhető bárhonnan, bármikor, ugyanis sötétben is lát!

Üdvözli Önt a játékok és a szórakozás határtalan világa. Egy világ, ahol a televízió lesi minden kérését, ahol a zenehallgatás a játszási folyamat ideje alatt természetes, ahol egyszerűen és villámgyorsan váltogathat filmek és zenék között. Ahol az élmény az Ön igényeihez alkalmazkodik. Minden amit kedves egy helyen. Ez az - Xbox One.

Az Xbox One egy szuper modern játékkonzol, televízió, videórendszer és sok minden más egyben. Vége azoknak az időknek, amikor a tévékimenetet váltogatta, hogy játszhasson, vagy filmet nézhessen. Az Xbox One ezt mind lehetővé teszi, mely egy személyi digitális központ az Ön nappalijában. Akár tévézni szeretne, interneten böngészni, videókat vagy fényképeket nézegetni, ezt mind lehetővé teszi távirányító nélkül, csupán hangvezérléssel, vagy testmozgás segítségével.

Az Xbox One egy szupermodern játék operációs rendszer társítása a Windows 8 operációs rendszerrel. Ennek köszönhetően a legjobbakat kapja mindkét világból. NEM kell tehát kimenetet váltatnia ha játszani, vagy tévézni akar. A konzol bármikor készen áll
az indításra. Azonnal indul, felejtse el a hosszú ideig tartó indítási folyamatot.

Az Xbox One konzol játékai olyannyira élethűek, hogy Ön valódinak véli azokat. Merüljön el a kinematográfia világába olyan karakterekkel, melyek emberségesebbek, mint eddig.

Az Xbox SmartGlass smartfonját, tabletjét, második képernyővé változtatja,amelyek interakcióba lépnek az Xbox One konzollal.
A konzol felismeri, mit kedvel és mit nem. Kinect szenzorral a csomagolásban, mely reagál hangjára, mozdulataira és gesztusaira. Az új Kinct gyorsabb, Real Vision kamerával és infravörös szenzorral rendelkezik, hogy gyengébb fényviszonyok mellett, vagy akár sötétben is reagáljon utasításaira. A 3 darab Real Voice mikrofon felismeri Önt nagyobb tömegben is. A Kinect fontos szerepet játszik az Xbox One konzol működésében.

Elegendő két szó, és az Xbox automatikusan bejelenti Önt képernyőjére, megjelenítve az aktuális, Ön számára fontos információkat, pl.. hogy mit játszott utoljára, milyen zenét hallgatott / nézett, felkínálja Önnek azt, ami aktuálisan érdekelheti. Hangvezérléssel bejelentkezhet az Xbox Live számlájára, ahol taggá válás esetében hihetetlen kedvezményekben részesülhet. Az újgenerációs cloud lehetővé teszi a befejezetlen játékok / filmek lejátszását / megnézését másik Xbox One konzolon is. Ezt mind az Xbox Live-nak köszönhetően. Így minden konzol sajátjaként fog viselkedni.

Az Xbox One konzol speciálisan játékosainak fejlesztette ki a Living Games technológiát. A játék az Ön jelenléte nélkül is folytatódhat, így soha nem fogja tudni, milyen újdonságokkal találkozik a következő bekapcsolás alkalmával. Fejlett intelligenciájának köszönhetően megtanul játszani Önhöz hasonlóan! Amennyiben Ön sportjáték rajongó, biztos örömmel tölti majd el a hétvégenként szinkronizálódó sportjátékok és a játékstatisztika. Múlt héten veszített a Manchester csapata? Megdöntötték a Brazil pályán  a sebességrekordot? Minderről informálva lesz, és valóban hitelels élményben lesz része, mintha a pálya széléről nézné a versenyt.

Ne felejtse, az Xbox One nem csak nagy teljesítménnyel rendelkezik, az Xbox One gyors. A szupergyors 8 magos proceszzorral, 8 GB RAM, ultagyors ESRAM memóriával olyan érzése lesz, hogy nappalijában szuperszámítógéppel rendelkezik. Feledkezzen meg a bekapcsoláskor szokásos várakozásról, vagy az aktualizálásokra való várakozásokról. Minden azonnal indul, hogy Ön arra öszpontosíthasson, amire kell.

  • Nyolcmagos AMD Jaguar processzor
  • 8 GB szupergyors DDR3 RAM
  • 32 MB ESRAM ultragyors processzor memória
  • 500 GB HDD

Némely funkció Xbox One Kinect jelenlétét igényli!



Értékelések Xbox One 500GB

Nincs vélemény a termékről.