Pure + Lego Batman: The Videogame [XBOX 360] - BAZÁR (Használt áru)

Bruttó ár
7.090 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 234664
Disney

Pure + Lego Batman: The Videogame [XBOX 360] - BAZÁR (Használt áru)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
a játék megvásárolva, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes 12 hónap garancia


Új termék leírása:

Pure és Lego Batman: The Videogame egycsomagban!


Pure
  • A Black Rock Studios, amely csapatnak a MotoGP 06 és MotoGP 07 játékokat is köszönhetjük, most egy vad, intenzív off-road versenyjátékkal lepi meg a játékosokat. A Pure koncepciója egyszerű: Adott egy hatalmas táj, néhány bivalyerős quad, és jópár óriási ugrató. Innen már nincs megállás, a Pure a tömény versenyakció, elképesztő látvánnyal. A játék alapvetően két részre osztható. Vannak azok a versenyek, ahol csak a helyezés számít, és azok, ahol viszont a trükköket pontozzák.

  • A Pure nem élethű szimulátor, inkább a látványra és az érzésre helyezi a hangsúlyt. Nem ritkák a többtíz méter magas ugratások, a levegőben pedig elég idő marad több bonyolult trükk kivitelezésére is. A legegyszerűbb trükköket az "A" gombbal lehet megcsinálni, ezek a trükkök nitrót adnak. Ha elég nitrót szedsz össze, elérhetővé válnak a "B" gombos, közepesen nehéz mozdulatok, ha pedig még többet, akkor a legnehezebb, de legtöbb pontot érő "Y" gombos trükkök is megjelennek. A nitrót természetesen gyorsításhoz, és még nagyobb ugratásokhoz lehet felhasználni. Figyelni kell a többi versenyzőre is, mert a helyezés is fontos lehet.

  • A Pure-ban több hatalmas pályán is küzdhetsz, például Olaszországban, Észak-Amerikában vagy Ausztráliában. Elképesztő látványt nyújt, ahogy óriási magasságba felugorva siklasz a levegőben. Ilyenkor a hatás kedvéért a zene is elhalkul, és csak a szél süvítését hallod. A karrierversenyek között a keresett pénzből alkatrészeket vehetsz a quadodra. Szinte minden módosítható, a motortól és a kerekektől kezdve a lábtartón és a borítás elemein át egészen a fogantyúkig. Az alkatrészek kihatnak a quad képességeire is, így előre haladva egyre erősebb, gyorsabb járművekre tehetsz szert, arról nem beszélve, hogy az ugrásaid is egyre nagyobbak lesznek.

  • A Pure irányítása nem nehéz, egyszerű, de mégsem rugaszkodott el teljesen a valóságtól. A pályák úgy lettek kialakítva, hogy szinte vég nélkül lehessen száguldozni rajtuk, az ugrások utáni leérkezésnél is csak arra kell figyelni, hogy a trükk be legyen fejezve, és a quad egyenesen álljon. Őrült, vad szórakozás ez, amely élvonalbeli grafikába és élménybe lett csomagolva.


    Lego Batman: The Videogame
  • A Traveller's Tales fejlesztőcsapat igazán nagyot dobbantott, amikor ötvözte a LEGO építőjáték világát a videojátékok univerzumával. Az ötvözet ereménye ugyanis néhány kiváló mászkálós játék lett, amelyekben jólismert hősöket irányíthatsz, mindezt LEGO-ból megformázva. Legutóbbi játékuk a LEGO Batman: The Video Game, amelyben a közkedvelt szuperhőst, a Denevérembert irányíthatod kalandjai során.

  • Batman, és hűséges társa, Robin Gotham City-ben küzdenek a bűnözés ellen. Legádázabb ellenségeik megszöktek a hírhedt arkham-i elmegyógyintézetből, és három csoportra oszlottak. Minden csoportot egy-egy ismert rosszfiú vezet. A főbb ellenségek között van Joker, Harley Quinn, a Macskanő és Rébusz is. Még Gordon felügyelőt is elkapják egy alkalommal, hogy hőseinknek csapdát állítsanak.

  • A játékban összesen 30 pályán lehet végigmenni, 15 lesz a jó oldalnak, 15 pedig a rossznak. Ahogy haladsz előre a játékban, úgy nyílnak meg fokozatosan új pályák és rejtett karakterek. A többtucatnyi rejtett figurára szükséged is lesz, ugyanis különböző képességeik vannak, amelyekre szükséged lesz, ha a pályákon található megannyi titkot fel akarod fedezni. Az egyes pályákra érdemes többször is visszamenni, titkok és rejtett helyiségek után kutatva. A helyszínek már jól ismertek a Batman filmekből, megtalálható köztük Bruce Wayne otthona, Gotham City utcái, egy jégkrémgyár, kertészeti centrum, és természetesen a város csatornái is.

  • A karakterek között pedig szinte mindenki feltűnik, aki valamilyen szerepet kapott a filmekben, legyen az fő- vagy mellékszereplő. A LEGO Batman: The Video Game kitűnő szórakozás kicsiknek és nagyoknak egyaránt.


  • Értékelések Pure + Lego Batman: The Videogame [XBOX 360] - BAZÁR (Használt áru)

    Nincs vélemény a termékről.