Rayman: Raving Rabbids [XBOX 360] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
7.290 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 364954
Ubisoft

Rayman: Raving Rabbids [XBOX 360] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
a játék megvásárolva, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes szerződéses garancia 12 hónap


Új termék leírása:

A Rayman egy nagy múltú mászkálós játéksorozat, amelynek darabjai immár több millió példányban keltek el. Az Xbox 360 konzolon elérhető Rayman Raving Rabbids szakít a hagyományokkal, és ezúttal egy vicces, humoros minijáték-gyűjteményt kínál. A történet szerint a játék főhőse, Rayman éppen piknikezik a Globox gyerekekkel, amikor földrengés rázza meg a tájat, a gyerekek pedig elsüllyednek a föld alá. Három gonosz nyúl jelenik meg, akik bebörtönzik Rayman-t. Ahhoz, hogy kiszabaduljon, próbák sorát kell kiállnia és teljesítenie. Ezek a próbák maguk a minijátékok. Két fő játékmód létezik.

A történetes (Story) módban a játék egy tizenöt napos sorozatot követ végig. Minden egyes nap legalább három próbát kell kiállni, amelyeket azután egy "főellenség" próba követ. Ez lehet többféle minijáték is. Ahogy Rayman egyre több próbát teljesít, egyre népszerűbb lesz a nyulak körében, és napról napra kényelmesebbé teszik a celláját. Ez persze nem változtat azon a szándékán, hogy megszökjön... A másik lehetőségben (Score Mode) a legmagasabb pontszám elérése a cél. Itt külön lehet kiválasztani a már teljesített minijátékokat, és egyedül, vagy egy gépen akár négyen játszva is lehet szórakozni.

A Rayman Raving Rabbids Xbox 360 változatának érdekessége, hogy bizonyos minijátékok nemcsak az irányítóval, de a Vision kamerával is irányíthatók. A kamera veszi a játékos mozgását, és aszerint történnek a játékban a dolgok. Ez további változatosságot és élményt visz a játékba. A Rayman Raving Rabbids egy aranyos, különleges humorú minijáték-gyűjtemény, amely a fiatalabb korosztálynak, de a sorozat kedvelőinek is melegen ajánlható.


Értékelések Rayman: Raving Rabbids [XBOX 360] - BAZÁR (használt termék)

Nincs vélemény a termékről.