Red Dead Redemption 2 Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Red Dead Redemption 2 - XBOX ONE
Bruttó ár
10.290 Ft
Nettó ár: 8.102 Ft
 
Termék kódja: 361084
RockstarEN szinkron
 
Szeretél megtakarítani 2.200 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 8.090 Ft-ért

Red Dead Redemption 2 [PS4]

A Grand Theft Auto 5 és a Red Dead Redemption alkotóinak játéka a Red Dead Redemption 2 egy epikus történet az életről Amerika könyörtelen szívében. Ez a hatalmas világ a maga sajátos atmoszférájával kiváló alapot nyújt a multiplayer mód teljesen új élményeihez.

Ismét üdvözöljük e világban, ahol az illegális hazárd játékok, a lövöldözések és az alkohol fogyasztás az életmód részei. A közkedvelt vadnyugati stílusú nyílt világ folytatásában, a világ garantáltan nagyobb, merészebb és realisztikusabb lesz.

Amerika, 1899. Elkezdődött a vadnyugati éra vége, és a törvény emberei az utolsó bandatagokat vadásszák le. Akik nem adják fel magukat, vagy nem hódolnak be, meghalnak.

Egy betörés rosszra fordulta miatt Blackwater városkájában, Arthur Morgan ás bandája, a Van der Linde, menekülni kényszerülnek. Nyomukban szövetségi ügynökök és az ország legjobb fejvadászai járnak, és hogy a banda túléljen, rabolni, fosztogatni kényszerülnek, és meg kell küzdeniük Amerika zord tájaival. A bandán belüli nézeteltérések miatt fenn áll a banda szétesésének veszélye, és Arthurnak választania kell a saját ideáljai és a banda iránti hűsége között.



Az online játékmódhoz internetkapcsolatra van szükség!



Értékelések Red Dead Redemption 2

Nincs vélemény a termékről.