Red Dead Redemption (Game of the Year Edition) [XBOX 360] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
7.290 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 248724
Rockstar

Red Dead Redemption (Game of the Year Edition) [XBOX 360] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék beváltható, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes 12 hónap garancia


Új termék leírása:

A csomag tartalmazza a Red Dead Redemption játékot és a Red Dead Redemption: Undead Nightmare datadiscet.
Red Dead Redemption
GTA alkotói állítanak be egy igazi vadnyugat hangulatú játékkal, ahol egy csomó emigráns és elszánt bűnözők tartanak rettegésben és határozzák meg a kemény szabályokat.

A Red Dead Redemption egy olyan játék, melyben a környezet lehetővé teszi a játékos számára, hogy felderítsen falvakat, dzsungeleket és hegyi utakat. Az úton fegyveres harcok és csaták állnak szembe velünk, és egyedi szereplőkkel találkozhatunk. Ez egy olyan küzdelem, mely a világ egyik utolsó pusztaságában játszódik és a Wild West haláláról szól.

A játék 1908-ban játszódik, és John Marston, egy korábbi száműzött, köré épül. Marstont az amerikai frontra küldik, hogy jogot szolgáltasson. Marston korábbi partnerét, Bill Williamsont, jött megölni vagy elfogni. Ezek a harcok az 1910-es mexikói forradalmat készítik elő. A játék a Grand Theft Auto - hoz hasonlóan egy interaktív és óriási térképen játszódik, melyben bátran csatangolhatunk a magunk kedvére. Élethű lovak találhatóak a játékban, az eufória animációval együtt pedig megalkotják a teljes játékélményt.

A Red Dead Redemption - ben még találhatunk 40 különböző állatot (pl. medvét, farkast, stb.), melyeket le is lehet vadászni, valamint élethű időjárás-változást is. Red Dead Redemption: Undead Nightmare
A Red Dead Redemption: Undead Nightmare hosszú órákra kínál új singleplayer játékmódot vagy multiplayer tartalmat egyben. Estétől reggelig nyúzza a zombik hada az egykor gazdag területeket, országokat tesz tönkre és felébreszti a holtakat. A városokban, falvakban és szerte az egész világon maradtak még meg nem fertőzött emberek, hogy felvegyék a harcot a halhatatlanok hadával a túlélésért. John Marstonnak ezért nem maradt más választása, mint nekivágni a nagyvilágnak és túlélni, hogy meglelje a gyógyszert.

A zombik négy fajával kell felvenned a harcot, akik fajonként változó különleges képességekkel, támadási és védekezési módszerekkel rendelkeznek. Mitikus zombi pumák, medvék farkasok is nehezítik a dolgodat a küldetés során. A halhatatlan megöléshez nem szokványos fegyverekre is szükség lesz. A halálos tomahawk és a robbanó puska is visszatért a játékba, ám ezeket csak a Legends and Killers Pack és a Liars and Cheats Pack letöltői kapják meg.

A teljesen új singleplayer történet új kihívások elé állít, mint pl. a Missing Person küldetés, amiben egy eltűnt túlélőt kell megtalálnod a zombik között. A multiplayer módban megjelent az Undead Overrun verseny küldetés, ami egy új túlélő mód, amiben fertőzöttek támadnak Rátok, és együttműködés nélkül lehetetlen a túlélés az egyre csak fokozódó invázióban.
  • A Red Dead Redemption nélkül is fut a játék
  • Az Undead Nightmare singleplayer játék része a csomagnak, egy különálló adathordozón
  • Szintén része a csomagnak a Red Dead Redemption multiplayer, beleértve az eredeti játékban elérhető multiplayer módokat, és az azt követő kiadásokét is
  • Single Player módban nem szükséges az internetkapcsolat
  • Multiplayer módban elengedhetetlen az internetkapcsolat


  • Értékelések Red Dead Redemption (Game of the Year Edition) [XBOX 360] - BAZÁR (használt termék)

    Nincs vélemény a termékről.