Red Dead Redemption- XBOX 360- BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
5.190 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 228032
Rockstar

Red Dead Redemption- XBOX 360- BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék beváltható, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes 12 hónap garancia


Új termék leírása:

GTA alkotói állítanak be egy igazi vadnyugat hangulatú játékval, ahol egy csomó emigránsok és elszánt bűnözők tartanak rettegésben és adják meg a kemény életszabályokat.


A Red Dead Redemption egy olyan játék, melyben a környezet lehetővé teszi a játékos számára, hogy felderítsen falvakat, dzsungeleket és hegyi utakat. Az úton fegyveres harcok és csaták állnak szembe velünk, és egyedi szereplőkkel találkozhatunk. Ez egy olyan küzdelem, mely a világ egyik utolsó pusztaságában játszódik és a Wild West haláláról szól.

A játék 1908-ban játszódik, és John Marston, egy korábbi száműzött, köré épül. Marstont az amerikai frontra küldik, hogy jogot szolgáltasson. Marston korábbi partnerét, Bill Williamsont, jött megölni vagy elfogni. Ezek a harcok az 1910-es mexikói forradalmat készítik elő. A játék a Grand Theft Auto-hoz hasonlóan egy interaktív és óriási térképen játszódik, melyben bátran csatangolhatunk a magunk kedvére. Élethű lovak találhatóak a játékban, az eufória animációval együtt pedig megalkotják a teljes játékélményt.

A Red Dead Redemption-ben még találhatunk 40 különböző állatot (pl. medvét, farkast, stb.), melyeket le is lehet vadászni, valamint élethű időjárás-változást is.



Értékelések Red Dead Redemption- XBOX 360- BAZÁR (használt termék)

Nincs vélemény a termékről.