Red Faction: Armageddon [XBOX 360] - BAZÁR (Használt áru)

Bruttó ár
1.990 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 232775
THQ

Red Faction: Armageddon [XBOX 360] - BAZÁR (Használt áru)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
a játék megvásárolva, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes 12 hónap garancia


Új termék leírása:

ELŐRENDELÉS

Várható érkezés: 2011.június 3.

Fél évszázaddal azután, hogy az ellenállók mozgalma felszabadította a vörös bolygót, a Mars újra harcok színterévé válik. A bolygó felszíne lakhatatlan, ezért a bányászok átköltöztek a földalatti járatokba.Alec és Samany Mason unokája, Darius Mason akaratlanul hozzájárul, hogy a Mars mélyén szunnyadó gonosz új erőre kapjon.
A bolygón armageddon pusztított, a telepek és a támaszpontok már csak emlékeztetnek az egykori valójukra. Darius, aki mindezt előidézte seregével a Red Factionnel elindul megmenteni a Marsot, és a bolygóval együtt az emberiséget. Útja során megjárja a jégbarlangokat, a lávakanyonokat és a vihar szeméhez is eljut.
A Geo-Mod 2.0 technolódiának köszönhetően a Red Faction: Armageddon élethű fizikát és pusztítható környezetet hoz a játékosnak, ezáltal a leadott lövések nyomot hagyank mindenben, amiben éppen elakadnak, egészen a játék végéig. Ezt a saját javadra is fordíthatod, ellefeleidet megtámadhatod a falon keresztül is (sok lövés meggyengíti, makd ki is dönti a falat). Multiplayer módban ez talán még hasznosabb is, mint singleplayerben.

Értékelések Red Faction: Armageddon [XBOX 360] - BAZÁR (Használt áru)

Nincs vélemény a termékről.