Resident Evil (Origins Kollekció) PS4

Bruttó ár
8.090 Ft
Nettó ár: 6.370 Ft
 
Termék kódja: 342517
CapcomEN szinkron

Resident Evil (Origins Kollekció) [PS4]

342517


Élje át ismét az eredeti történeteket, amelyekkel minden elkeződött, a brilliánsan kidolgozott Resident Evil játékban (Origins Collection), amely a Resident Evil és a Resident Evil 0 játékokat tartalmazza.

A Resident Evil eredeti játékában Chris Redfield a S.T.A.R.S. tagjaként  (Special Tactics and Rescue Service), vagy a Bravo csapat képviseletében kiküldött Jill Valentinként vehetett részt. Korlátozott számú muníció és tárgyak segítségével összpontosítania kell erejét és eszét, hogy túlélje a különböző csapdákat és fejtörőket, amelyek a játék során Önre leselkednek.

A Resident Evil 0 1998-ba viszi Önt vissza. A hírek szerint furcsa gyilkosságokra került sor Raccoon City szélén. A város speciális egysége a S.T.A.R.S. a Bravo csapatot küldi, hogy ezeket kiderítse. Tagjai közt van Rebecca Chambers és Bill Coen, halálra ítélt egykori tengerész főhadnagy.

  • Fedezze fel a kollekcióval a Mansionban lévő szörnyűségek igazságát, és mindent, ami előtte volt.
  • Mindkét játék nagy felbontásban készült, újgenerációs konzolokon való 1080p támogatással, az eredeti verzió klasszikus kinézete mellett.
  • A történelembe először élhet át olyan eseményeket, amelyek a Mansion beli epidémia kitöréséhez vezetett, valamint Albert Wesker karaktereként játszhat, speciális tematikus öltözékben, csodálatos új képességekkel. Az új Wesker Mode a sorozat rajongói számára még több akcióval érkezik!


Értékelések Resident Evil (Origins Kollekció)

Nincs vélemény a termékről.