Resident Evil: Revelations Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Resident Evil: Revelations - PS4Resident Evil: Revelations - XBOX ONEResident Evil: Revelations - PS3Resident Evil: Revelations - XBOX 360
Bruttó ár
4.190 Ft
Nettó ár: 3.299 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 210793
CapcomEN szinkron
A játék aktív internetkapcsolatot és a Steam rendszerben történő aktivációt igényel!

Resident Evil: Revelations [PC DVD]

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A Resident Evil: A kiadványok eredetileg a Nintendo 3DS platformon megjelentek, PC-khez és HD konzolokhoz, fokozott fényhatásokhoz és nyugtató hangélményhez jussanak. Resident Evil: A kinyilatkoztatások több tartalmat is tartalmaznak, beleértve egy rémisztõ új ellenséget, extra nehézséget, a ResidentEvil.net integrációt és a továbbfejlesztett RAID módot. RAID üzemmódban, amelyet elõször az eredeti változata Resident Evil: Revelations, játszhat online co-op módban, vagy mód egyjátékos és felállni hordák ellenségek különbözõ küldetések közben a karakter kap az új szinteket, és gyûjtsük össze powerups az fegyvereket. Új fegyverek, képességek és játszható karakter (például Hunk) mozgassa a tapasztalata a RAID egy új szintre. Új mûvek sikerû túlélõ horror sorozat bemutatja vissza az eseményeket, amelyek között zajlik címek Resident Evil 4 és Resident Evil 5, és feltárja az igazságot a T-Abyss vírus. Resident Evil: Revelations hozza kedvenc hrdibov sorozat Jill Valentine és Chris Redfield, valamint társaik BSAA Parker Luciani és Jessica Sherawat. Az esemény az állítólag elhagyott Zenobia királynõ hajó fedélzetén kezdõdik, ahol a horror minden sarok mögött található, ahonnan a pusztított Terragrigia felé tart. A korlátozott mennyiségû lõszer és fegyverek gyárak túlélni a borzalmakat Resident Evil: Revelations kezdõdik. Az új történet népszerû Jill Valentine, Chris Redfield, és a BSAA Parker Luciani és Jessica Sherawat. Fedezze fel a sötét, baljós terület egy tengerjáró hajó, ahol nincs hová futni, és ahol az elrejteni és a rossz kilép az árnyékból. Használja a keresési készülék Genesis, hogy elemezze a gyengeségeit ellenségek és rejtett elemek bizonyulhat elengedhetetlen a túléléshez. A Resident Evil sorozata újfajta rémületet jelent, mert elõször egy sorozatban az ellenség a víz alatt várja Önt, egyedülálló kihívást jelent. Válasszon egy olyan felvételi módot, amely megfelel neked, azzal a képességgel, hogy az elsõ és a harmadik nézõ között váltson az ellenség lehetõ legjobb célzására.

Értékelések Resident Evil: Revelations

Nincs vélemény a termékről.