Ridge Racer 7 PS3

Bruttó ár
4.290 Ft
Nettó ár: 3.378 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 4667
Bandai

Ridge Racer 7 [PS3]

Drift verseny a legjobbak közül: a Ridge Racer 7 40 különböző autót és 22 lélegzetelállító versenyt tartalmaz, nitróval, halálgyors kanyarokkal és hajtákanyarokkal.

Minden eddiginél jobb drift verseny: a Ridge Racer 7 mintegy 40 járművet és 22 észvesztő pályát tartogat a számodra, sodró fordulókkal és hajtűkanyarokkal. Ha megfordítod a pályákat, akkor máris 44 pályán versenyezhetsz. Ez az eddigi legtöbb! Most testre szabhatod a járgányodat: az új opciónak köszönhetően mostantól úgy alakíthatod az autódat, ahogyan akarod. Akár 375 000 féle optikai tuningból, és 7 150 féle technikai tuning opcióból választhatsz. Még a legelvetemültebb versenyzők is megtalálják a számításukat. Érj fel a csúcsra: az új versenymódban, a RIDGE STATE GRAND-PRIX-ban addig küzdhetsz, míg te nem leszel a legjobb drift versenyző. A nulláról indulva érhetsz fel a csúcsra, 160 versenyen keresztül.

Online játék

Akár 14 játékos is versenyezhet egyszerre. Az online játékosok feltölthetik dögös, egyedi járgányukat, hogy eldöntsék, ki is a legádázabb Ridge Racer. Online megtalálható az aktuális világranglista, letölthető tartalommal.

Értékelések Ridge Racer 7

Nincs vélemény a termékről.