Rift PC DVD

Bruttó ár
7.690 Ft
Nettó ár: 6.055 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 40529
UbisoftEN szinkron

Rift [PC DVD]

Egy fejlett, baráti világban játszódó a World of Warcraftra vagy az Everquestre hasonlító Fantasy Online RPG. Figyeld meg a bolygó életét,. Amin állandó harc folyik a Defiantok és a Guardianok között, más frakciók közreműködésével, akik évszázadok óta harcolnak az egyes területek feletti hatalomért.
Egy tökéletesen elkészített, minden apró részletig kidolgozott világ fogad, saját történelemmel és eipikus történetekkel, alap frakciókkal és hat fajjal. Megtalálhatók az elfek csakúgy, mint a törpék. A többi emberi elődökkel rendelkező faj is a területéhez alkalmazkodva kapta a képességeit. Mindegyik külön történelemmel rendelkezik.
Amint az egyik „riften“ át azaz lyukon az időben időutazást hajtasz végre, visszaugrasz például 10 évet, azonnal meg fogod érteni miben is különbözik a Rift a többi online játéktól. Egy pillanat alatt átalakul a Téged körülvevő világ, minden sokkal zöldebb, Regulos éppen visszavonulóban van, és rengeteg kihívás vár Rád, hogy egyesíthesd a nemzeteket, hiszen a feladatok egyre távolabbi helyekre juttatnak el az adott zónán belül.

A játék állandó aktív Internetkapcsolatot igényel, és rendszeres díjat kér a játékért, amit fizethetsz hitelkártyával, vagy előfizetői kártyával. A csomag egy 30 napos előfizetést is tartalmaz az aktuális árért, ami a hitelkártya számának megadása után, vagy az előfizetői kártyán található kód megadása után aktiválódik!

Értékelések Rift

Nincs vélemény a termékről.