Rise of the Ronin PS5

Bruttó ár
29.490 Ft
Nettó ár: 23.220 Ft
 
Termék kódja: 470614
PlayStationEN szinkron
Szeretél megtakarítani 7.300 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 22.190 Ft-ért

Rise of the Ronin [PS5]

A játékról

Induljon el egy epikus utazásra a háború sújtotta 19. századi Japánon keresztül ezzel a nyílt világú akció-harc RPG-vel a Team NINJA-tól, a Nioh és NINJA GAIDEN mögött álló veterán stúdiótól.

Japán, 1863: A három évszázados elnyomó Tokugawa sógunátus uralma után a Nyugat Fekete Hajói leereszkednek az ország határaira, és a föld zűrzavarba süllyed. A háború, a betegségek és a politikai nyugtalanság káosza közepette egy névtelen harcos saját útját kovácsolja, és Japán sorsát tartja a kezében.




Fő tulajdonságok

  • Hozzon létre egy dinamikus történetet
    Mester és úr nélküli szamurájként – Roninként – a sorsod a kezedben van. Tekintsd meg, hogyan alakul a történet különböző módokon, attól függően, hogy milyen döntéseket hozol, és milyen karakterekkel érintkezel az út során. A küldetések során kritikus döntésekkel kell szembenézned, mint például a kulcsszereplők meggyilkolása vagy védelme, valamint a történelem menetének alakítása egy gazdag, többválasztásos rendszeren keresztül.

  • Fedezd fel az autentikus világot
    A Bakumatsu-korszak a sógunátus végét hirdeti, amikor egy új korszak kezdődik, és kelet és nyugat ütközik. Tapasztald meg ezt a kulturális forradalmat egy nyitott világban, ahol olyan kulcsfigurákkal találkozhat, akik a történelem menetét alakítják, és a hétköznapi polgárokkal, akik a sötétben vezérfényt keresnek.

  • Vegyél részt a mélyen hozzáférhető harcban
    A veterán Nioh és NINJA GAIDEN fejlesztőktől származó Rise of the Ronin mélyen lebilincselő, mégis könnyen elérhető harcot kínál, minden játékstílushoz megfelelő összetettséggel. Vágd le az ellenségeidet válogatott közelharci fegyverekkel, vagy csapj le messziről autentikus korabeli lőfegyverekkel!



Csomag tartalma:

  • Rise of the Ronin játék
  • Manual

Trailer

Kapcsolódó termékek (1)


Értékelések Rise of the Ronin

Nincs vélemény a termékről.