Rocksmith (All-New 2014 Edition) + Real Tone Cable Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Rocksmith (All-New 2014 Edition) + Real Tone Cable - PS3Rocksmith (All-New 2014 Edition) + Real Tone Cable - XBOX 360
Bruttó ár
21.390 Ft
Nettó ár: 16.843 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 221047
UbisoftEN szinkron

Rocksmith (All-New 2014 Edition) + Real Tone Cable [PC DVD]

A csomag tartalmazza a Rocksmith 2014 Edition játékot és a Real Tone Cable összekötő kábelt.


Rocksmith 2014 Edition

A Rocksmith 2014 a leggyorsabb módja, hogy megtanulj gitározni. Elég csatlakoztatni a valódi gitárt (3,5 mm jacken keresztül) és máris a több mint 1 millió főt számláló közösség tagjává válhatsz, akik a Rocksmith metódus által tanultak meg gitározni.

Az új Rocksmith sokkal jobbra sikerült az előzőnél, hiszen az alapoknál újult meg, hogy átgondoltabb, jobb, érthetőbb, egyszerűbb, nagyszerűbb technológiák által taníthasson.

A forradalmi Session Mode a tanítást új szintre emeli a Rocksmith 2014 - ben. Általa egy virtuális banda tagja lehetsz, ami a te "lépéseidet követi", hiszen te vagy a banda frontembere. A javuló képességeid által pedig javul a banda is.

  • Bevált módszer, ami által százezrek tanultak meg gitározni
  • Akár gitározni tudóknak is, a készségeik fejlesztésére
  • Teljesen újragondolt koncepció
  • Tanulj a kedvenc számaidon keresztül a klasszikus rocktól a heavy metalig bármin
  • Autentikus élmény, valódi gitáron
  • Session Modeban valódi banda élére is állhatsz

    Rocksmith Real Tone Cable

    A Rocksmith az egyetlen videojáték, amihez bármilyen gitár csatlakoztatható standard jack bemenettel, akár PC, Xbox 360 vagy PS3 konzolhoz, hogy a kedvenc nótáidat játszhasd valódi gitáron a nagy klasszikusoktól napjaink slágereiig.

    Használj egy másik Rocksmith Real Tone Cable - t is, hogy ketten is játszhassatok egyszerre osztott képernyőn kompetitív vagy kooperatív módban. A 3,5 m hosszú kábel nem csat a csatlakozást tesz lehetővé, de a hangszer rögzítését is 48 kHz frekvencián. A kábel különleges designja biztosítja a gitár gyors leválasztásának lehetőségét a PC - ről vagy a konzolról.



  • Értékelések Rocksmith (All-New 2014 Edition) + Real Tone Cable

    Nincs vélemény a termékről.