Rogues and Outlaws Collection [PS3] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
7.090 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 359637
2K

Rogues and Outlaws Collection [PS3] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
a játék megvásárolva, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes szerződéses garancia 12 hónap


Új termék leírása:

235097
Csomag tartalma: Spec Ops: The Line, Borderlands 2, Mafia 2.

A Spec Ops: The Line egy emotív történet, ami az elpusztított Dubaj romjai között játszódik. Az eredetileg gazdag várost most az anyatermészet elpusztította a homokviharaival. A Spec Ops: The Line - ban Martin Walker kapitány bőrébe bújva játszhatsz, aki az elit Delta Force csapat parancsnoka. A feladatuk behatolni az elpusztított környezetbe, hogy kiszabadítsák az amerikai sereg ezredesét, John Konradot.

A játékban ultra - realisztikus küldetésekben lesz részed. Az ellenséged nem fél a haláltól, ezért nagyon jól kidolgozott taktikára lesz szükséged. A játék legszembetűnőbb megoldása talán a "dinamikus" homok. Egy jól irányzott lövés egész homoklavinát indíthat el, ami aztán ártalmatlanítja az ellenfelet. A Spec Ops: The Line élvezhető egyjátékos és többjátékos módban is. A verseny- és a csapatmódok, a ranglisták még több motivációt biztosítanak a játék során.

A Borderlands maga mellé állította a játékosvilágot azzal, hogy különleges atmoszférát alkotott meg mókás karakterekkel, addiktív kooperatív játékmenettel. Kritikus által elismert, kiváló eladási mutatókkal rendelkező RPS, négy letölthető kiegészítővel kiérdemelte a játékosok figyelmét az egész világon. 

A Borderlands 2 epikus folytatása az RPS (role-playing shooter) Borderlandsnek. Kombinálja az invenciót és az evolúciót. A Borderlands 2 – ben új karakterek, képességek, környezet, ellenségek, fegyverek és felszerelések jelennek meg ambiciózus történet keretein belül. Pandora eddig fel nem fedezett területein való kalandozásaid során fel fogod fedezni Borderlands titkait.

Az 1940 - es, 50 - es évek New Yorkjában játszódó maffiatörténet folytatódik. A kiváló játék eseményei ezúttal kétszer akkora városban játszódnak, mint az előző részben.

Természetesen most is filmszerű jelenetek gazdagítják a játék amúgy is erős történetét, ebben az élő városban, kompromisszumok nélküli rendőrökkel, lövöldözésekkel és autós üldözésekkel. A város még részletesebb, ami lehetőséget ad számodra bárok vagy akár ruházati boltok meglátogatására is.

Az átöltözéseken kívül szükséges a járművek megtankolása, mosása, esetleg az átfestésük. Az utcán kocsikat lophatsz is, mindjárt több módon. Ha úgy tetszik erőszakkal vehetd el azokat, de ha ahhoz van kedved halkan, csendben is megoldhatod a feladatot. A játékban megjelennek a kutyák, amik jelentős mértékben képesek megkeseríteni a bűnözők életét, a más egyéb újításokkal egyetemben.

  • Valósághűen viselkedő kocsik, törésmodellel
  • Részletesen kidolgozott városi élet
  • Életszerűbben viselkedő rendőrök
  • Növekedő/csökkenő tisztelet
  • Három család egy városban
  • Kiváló rádióadók a kocsikba

  • Értékelések Rogues and Outlaws Collection [PS3] - BAZÁR (használt termék)

    Nincs vélemény a termékről.