Rome: Total War Gold Edition PC DVD

Bruttó ár
3.290 Ft
Nettó ár: 2.591 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 36694
SEGAEN szinkron

Rome: Total War Gold Edition [PC DVD]

Az után se tedd még le a fegyvert, hogy uralmad alá hajtottad a Római Birodalmat, mert jönnek a barbárok. A nagyra becsült Total War sorozat két díjnyertes darabjában kétszer annyi akadállyal kell szembenézned, és kétszer annyi lehetőséged lesz meghódítani és irányítani az emberiség történetének legnagyobb birodalmát.

A Gold Edition tartalma:

Rome: Total War: Irányítsd a három nemes római család egyikét évszázados útjukon a Római Birodalom fölötti uralom megszerzéséig.

Rome: Total War - Barbarian Invasion: (a Rome: Total War hivatalos kiegészítője) légy szemtanúja annak, hogyan bukik el Róma a barbárok támadása nyomán kialakuló elkeseredett belviszályok miatt.

  • Az IGN, a GameSpy és a GameSpot 2004-ben az év játékának választotta.
  • Harcolj a történelem legnagyobb hadvezérei, például Julius Caesar, Spartacus vagy Hannibál oldalán, vagy ellenük, és terjeszd ki, vagy pusztítsd el a Római Birodalmat.
  • Támadj a rómaiakra Atilla, a hun, a félelmetes szászok, és egyéb vad népek szerepében, jellegzetes fegyvereiket és képességeiket használva.
  • Vezényelj harcedzett légiókat látványos, epikus csatákban, melyekben egyszerre több ezer harcos vesz részt.
  • Az évszázadokon átívelő hadjáratban a játékosnak kell irányítania a birodalom gazdasági, civil, vallási és katonai életét.

  • Értékelések Rome: Total War Gold Edition

    Nincs vélemény a termékről.