Rugby Challenge 3 (England Edition) Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Rugby Challenge 3 (England Edition) - XBOX ONERugby Challenge 3 (England Edition) - PS3Rugby Challenge 3 (England Edition) - XBOX 360
Bruttó ár
19.190 Ft
Nettó ár: 15.110 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 350735
AlternativeEN szinkron

Rugby Challenge 3 (England Edition) [PS4]

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A Rugby Challenge 3 egy újabb folytatása a rendkívül sikeres Rugby Challenge sorozatnak, amely jelenleg számos, a világ legjobb rögbi játékosát és csapatát tartalmazza. Megtalálhatja a Wallabies-t, az angol nyelvet, a Spinbrooksot, és még sok másat, mindezt hivatalos engedéllyel. Az új funkciók, fejlesztések és új tartalmak egész sorát is megtalálhatja. Új! Rugby Sevens: Ez az egész új kiegészítés a teljes realizmus és a gyors ütemezés az élõ rögbi mérkõzés seven hét. Új! Complete Be a Pro Check: Add hozzá magad, mint újonc a klub, és irányítani a saját sorsát tizenhárom elfoglalt évszak. Pontosítsa a cél-erejû célokat, mint játékos, és dolgozzon a csapat kapitányává. Készíts egy hazai liga létrát, és félek a cserkészeknek, akik válogatnak egy válogatott világbajnokságon. Új! FanHub: Az interaktív játékos létrehozása lehetõvé teszi számodra, hogy létrehozz magadnak játékosként, és átdolgozza õket a minõsítés tetejére. A játékosok és a csapatok online megoszthatók az összes támogatott platformon. Kommentár valós idõben: Grant Nisbett és az All Blacks játékos Justina Marshall veteránjai kommentárja. A francia kommentárja Eric Bayle és Thomas Lombard. Különbözõ játékmódok: Egyéni meccs, Többjátékos verseny, Hosszú többéves karrier mód, Pro mód és Online multiplayer mód.  Játsszon 11 versenyen, amelyekben a Super Rugby, az NRC és a Currie Cup szerepel!

Értékelések Rugby Challenge 3 (England Edition)

Nincs vélemény a termékről.