Ryse: Son of Rome (Legendary Edition) [XBOX ONE] - BAZÁR (Használt termék)

Bruttó ár
6.690 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 290442
Microsoft

Ryse: Son of Rome (Legendary Edition) [XBOX ONE] - BAZÁR (Használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
a játék megvásárolva, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes 12 hónap garancia


Új termék leírása:

258445

A Ryse: Son of Rome játékot a Crytek stúdió exkluzívan az Xbox One plattformra fejlesztette ki, amely egy harccal, brutalitással és hősiességgel teli, magával ragadó, kalandos akciótörténet. A játék története Mario Tito római katonát figyeli, aki jelentkezik a hadsereghez, hogy megbosszulja családja meggyilkolását, és aki hőssé válik, és a Római birodalomért harcol.

Ryse: Son of Rome a római birodalmat, annak népét, konfliktusait és országát képviseli, mindezt magával ragadó filmrészletekkel, amely az újgenerációs konzolok számára új szintre emeli a grafika szintjét. A játékban a római vezérek brutális és intenzív háború zajlik, nyers részletek jelenítődnek meg, melyek bevonják Önt a káoszba, mindezt olyan közelről, hogy láthatja és érezheti ellensége arcán az érzelmeket.
A Ryse: Son of Rome játékélmény Xbox One konzolra olyan módon jeleníti meg a Római birodalmat, ahogy azt még nem láthatta. Británia északi szélétől a Kolosszeumig, Róma szívében. A grafika valósághű realisztikus karakterekkel való munkát tesz lehetővé, mely hihetetlenül részletes arc animációval és természetes érzelmekkel rendelkezik.
Élje át a római háborúk izgalmait a képernyőn egyszerre több mint 100 karakterrel, akiket a mesterséges intelligencia vezérel. Konkurenciátlan intenzitás, realizmus, részletesség. Mindezek hihetetlen akcióélményt biztosítanak.
A játék kooperatív multiplayer élménye a gladiátorharcok brutális világába vonja Önt be, ahol a Kolosszeumban lejátszódó harcok várnak önre, barátaival az oldalán, állandóan változó ellenség és üvöltő nézőközönség körében.



Legendary Edition további tartalma:

  •  Letölthető Morituri Pack (tartalma 5 új térkép, 5 térkép, a Solo mód számára optimalizált, új skin a Gladiator módra).
  •  Letölthető csomag a Duel of Fates Pack -ba (tartalma 3 új térkép, a Solo módra optimalizált 3 térkép, új skin a Gladiator módra).
  •  Letölthető csomag a The Mars’ Chosen Pack játékba (új multiplayer mód, 5 új multiplayer térkép, két új skin a Gladiator módra).
  •  Letölthető csomag a The Colosseum Pack játékba (tartalma két új térképet, két új skint a Gladiator módba).
  •  3 singleplayer térkép a játékba.
  •  Bónusz skin a játékba.

Értékelések Ryse: Son of Rome (Legendary Edition) [XBOX ONE] - BAZÁR (Használt termék)

Nincs vélemény a termékről.