Sacred 2: Fallen Angel Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Sacred 2: Fallen Angel - PC DVDSacred 2: Fallen Angel - PS3
Bruttó ár
11.290 Ft
Nettó ár: 8.890 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 36212
DeepEN szinkron

Sacred 2: Fallen Angel [XBOX 360]

  • A Sacred 2 – Fallen Angel játékban az általad kiválasztott karakter bőrébe bújva elmerülhetsz a mellékküldetésekkel és felfedezésre váró titkokkal teli, lebilincselő történetben. Lélegzetelállító harcművészeti technikákat és különleges varázslatokat sajátíthatsz el. Fegyverek és egyéb kiegészítők gazdag tárházából válogathatsz, és eldöntheted, karaktered mely képességeit kívánod felerősíteni velük, hogy igazán egyedi és különleges hőst hozhass létre.

  • Győzedelmeskedj számtalan félelmetes ellenség felett, gyűjtsd össze a pusztító fegyverek és a mesés kincsek legjavát! Készülj fel a végső csatára, és emelkedj a legendák közé! Indulj csatába különleges hátasod nyergében – akár óriáspókokat, kardfogú tigriseket és démoni pokolkutyákat is meglovagolhatsz!

  • Sacred 2: Fallen Angel - XBOX 360 - PlayGoSmart : értékelés 5 5-ből 1 értékelés alapján.

    Értékelések Sacred 2: Fallen Angel

    Megjelenítve 1-től 1-ig (összesen 1 ismertető)
    Talált Oldalak:   1  
    od Csegõdi József 5 az 5 csillagból! 2012.08.20.
    Nagyon jó akció szerep játék ez. A Diablo 2höz hasonlító. A mellék küldetéssekkel elég hosszú játékmenet, akár 100 óra is elérheti az ember és akkor nem beszélve arról ha valaki megpályáza a 200-as szintet akár 200 óra is bele mehet. 1 játékos kampány elegendõ szórakozást biztosít ezt én is tanúsíthatom, már több kijátszottam. Live-n is lehet vele játszani vagy osztott képernyõn. Sok szörnyek és változatos helyszínek is vannak benne. Varázslatok minden hõsnél van 15. + varázslatonként extra ami az alap varázslatot erõsíti. Akinek tetszik a szerep játékok és a Diablo 2 is be jött annak idején pc-n akkor ez is tetszeni fog.
    Megjelenítve 1-től 1-ig (összesen 1 ismertető)
    Talált Oldalak:   1