Sea of Stars Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Sea of Stars - PS5
Bruttó ár
15.890 Ft
Nettó ár: 12.512 Ft
 
A vásárlással 10 pontot szerzel
Termék kódja: 473487
iam8bitEN szinkron

Sea of Stars [NSW]

Egy csodálatos klasszikus RPG


A Sea of ??Stars egy körökre osztott RPG a Sabotage Studio-tól.

Az a küldetésed, hogy megmentsd a világot a Fleshmancertől, egy ősi gonosztól. Te irányítod Valere-t és Zale-t, akik a Solstice Stars erejét használják egyedi képességek megszerzésére.

A játék klasszikus körökre osztott harcot kínál időalapú ütésekkel, ami mélységet ad a játéknak. Útközben különböző képességekkel és tulajdonságokkal rendelkező szövetségeseket szerezhet. Fontos a titkos területek felfedezése rejtvényekkel.

A játékról

  • Körökre osztott harc
    Ha az akciógombot az animációkkal szinkronban nyomod meg, az erőd növekszik, miközben csökken az okozott sebzés. A játékban a harc időzített ütéseket foglal magában, amelyek lehetővé teszik több karakter kombinációs támadásait. Ezen kívül vannak olyan funkciók, mint a bekapcsolás és a stratégiai "bezárt" rendszer, amely lehetővé teszi, hogy különböző típusú sebzéseket válassz az ellenségek akadályozására. Ez a rendszer akkor érvényes, amikor az ellenség erőteljes támadásokra vagy varázslatokra készül. A játék magával ragadó élményt kínál véletlenszerű találkozások vagy külön csataterekre való átmenetek nélkül. Nincs szükség csiszolásra sem, ami gördülékenyebbé és érdekesebbé teszi a játékot.

  • Készülj fel az ország átszelésére
    Úszhatsz, mászhatsz, ugrálhatsz vagy párkányokra mászhatsz, miközben bejárod a világot. Ez a rendszer megzavarja a klasszikus rácsos mozgást, lehetővé téve a folyékony, korlátlan világbejárást.

  • Dinamikus világítás
    A játék speciális renderelő rendszerrel érkezik, amely lehetővé teszi egy lélegzetelállító világ létrehozását, amely életre kel a 2D pixel-art játékok határait feszegetve.


  • Gazdag történet
    Több tucat egyedi karakter és mesebeli cselekmény együtt kalandokkal teli, magával ragadó utazásra visz. A Sea of ??Stars olyan klasszikus RPG-témákkal foglalkozik, mint a barátság és a kaland, miközben váratlan fordulatokat és a szabotázs produkciókra jellemző eseményeket is tartalmaz. Ugyanakkor epikus, vicces és érzelmes pillanatokat kínál.

  • Látogass el a kocsmába és pihenj
    A Sea of ??Stars világában számos lehetőség kínálkozik a kikapcsolódásra és a kalandok ütemének megváltoztatására. Vitorlázhatsz, főzhetsz, horgászhatsz, megállhatsz egy kocsmában dalokat hallgatni, vagy játszhatsz a "Wheels" társasjátékkal.... A játék minden aspektusa a retro klasszikusokat szem előtt tartva lett megtervezve, mégis átdolgozták, hogy sima és modern élményt nyújtson.

Trailer

Annoucement Trailer


Értékelések Sea of Stars

Nincs vélemény a termékről.