Sherlock Holmes: Crimes & Punishments [PS3] - BAZÁR (Használt termék)

Bruttó ár
8.490 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 355277
Focus

Sherlock Holmes: Crimes & Punishments [PS3] - BAZÁR (Használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
a játék megvásárolva, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes szerződéses garancia 12 hónap


Új termék leírása:

A Sherlock Holmes sorozat legújabb tagja Crimes & Punishments címmel érkezik, az elődök sikereire alapozva, új, jelentős grafikai változásokkal.

Mostantól a játék az Unreal Engine 3 - ra épül, ami jelentős változás az eddigiekhez képest. A játék részletgazdagabb, valósághűbb és dinamikusabb, ráadásul a változások szembetűnőek.

Az eddigiekkel ellentétben már nem csak nézője leszel a nyomozásnak, hanem te leszel az, aki meghatározza milyen szálon induljon el a detektív, mind a hat rád váró eset megoldásában. Gyilkosság, eltűnés, rablás - ezekkel fogsz találkozni, ezen esetek megoldás jelenti a mindennapi megélhetésedet.

Minden esetet úgy oldhatsz meg, ahogy csak akarsz, azonban minden döntésed hatással lesz a játék további kimenetelére, és a további eseményekre. Ezáltal a játék összesen tízféle képpen végződhet, lehetőséget adva ezáltal a többszöri újrajátszásra is.

  • Szabad akaratod szerint hozhatod meg a döntéseket a játék során
  • 6 izgalmas, megoldásra váró eset
  • Többféle befejezés
  • Izgalmas forgatókönyvek
  • Kombinálj, hogy kiderüljön ki volt az elkövető a gyanúsítottak közül

  • Értékelések Sherlock Holmes: Crimes & Punishments [PS3] - BAZÁR (Használt termék)

    Nincs vélemény a termékről.