Ship Simulator: Extremes (Collection) PC DVD

Bruttó ár
5.390 Ft
Nettó ár: 4.244 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 206815
ParadoxEN szinkron

Ship Simulator: Extremes (Collection) [PC DVD]

A Ship Simulator: Extremes (Collection) az eddig kiadott legkomplettebb Ship Simulator élményt nyújtja, köszönhetően annak, hogy tartalmazza a méltán népszerű Ship Simulator: Extremes játékot az összes elérhető kiegészítővel és letölthető tartalommal, miáltal sok száz órányi tengeri kalandot kínál. A játékban különféle hajók kapitányainak bőrébe bújhatsz, mindegyik a valóságnak megfelelően került modellezésre, rendkívül részletes kül- és bel térrel.

Az új letölthető datadiscek tartalmazzák a Ferry Packot, ami 5 kompot ad a játékhoz, mindegyik specifikus irányítással és lehetőségekkel, amiket ki is próbálhatsz a mindennapi kikötői feladatok teljesítése során. Egy másik kiegészítő lehetővé teszi számodra az MS Ocaena, a gigantikus luxus kirándulóhajó irányítását. Ragadd meg az óriás kormányát és nézz szembe a kihívásokkal, amikkel az igazi hajó kapitánya is kénytelen szembenézni. Vegyél részt az áruszállító küldetésekben a Deniz Doga kiegészítő közreműködésével. A Ship Simulator: Extremes (Collection) az új kampányok és küldetések által maximális hozzáférést biztosít a hajóforgalom extrém helyzeteihez.

  • Magában foglalja a Ship Simulator: Extremes alapjátékot és mind a hat letölthető kiegészítőt
  • A kiegészítők több mint 10 új hajót adnak a játékhoz, amivel 30 fölé nő a játszható hajók száma. Mindegyikük a valóságnak megfelelő mind kinézetben, mind tulajdonságaikban
  • Új játékbeli elemek, kampányok, küldetések biztosítják a több száz órányi játékidőt
  • Valósághű víz- és időjárásrendszer. Hajózz csendes nyugodt vizeken vagy akár tomboló viharokban
  • Hajózz a barátaiddal online multiplayer módban



  • Értékelések Ship Simulator: Extremes (Collection)

    Nincs vélemény a termékről.