Sid Meier’s Civilization 5 (The Complete Edition) PC DVD

Bruttó ár
6.290 Ft
Nettó ár: 4.953 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 228226
2KEN szinkron
A játék aktív internetkapcsolatot és a Steam rendszerben történő aktivációt igényel!

Sid Meier’s Civilization 5 (The Complete Edition) [PC DVD]

228226


Sid Meier's Civilization 5

Az egyik legelismertebb és legsikeresebb stratégiai játék ötödik része, amelyben a legnagyobb újítás az első rész óta a hatszögletű játékmezők megjelenése, amelyek más játékokból már ismerősek lehetnek, pl. a Panzer Generalból.

Másik újdonság a teljesen animált uralkodó, aki a játékosokhoz a diplomáciai csatornákon saját anyanyelvén szól. Az egyiptomi fáraó arabul, az orosz cár oroszul, stb.

A birodalmak közötti harcok még hatásosabbak, köszönhetően a területükön uralkodó egységeknek, amik a harcot még intenzívebbé és izgalmasabbá varázsolják. A fejlesztők figyeltek arra is, hogy a játék alapjai változatlanok maradjanak, és arra is, hogy az építgetős stratégiai játékokkal csak most barátkozók is megtalálják a számításukat. Mindennek kedvez a kellemes felhasználói interface, ami a Civilization 4 - hez képest jelentős mértékben egyszerűsödött. A tapasztalt játékosoknak meghagyták az összes lehetőség bekapcsolásának lehetőségét.



A játék aktív Internetkapcsolatot és Steam aktivációt igényel!
Sid Meier’s Civilization 5: Gods + Kings

A Sid Meier's Civilization 5: Gods + Kings végigvezet az idő folyamán, új questeket és globális versengést hoz, új várostípusokkal és országokkal ismertet meg az új vízi és szárazföldi hadviselés mellett. Öt új civilizáció került hozzáadásra, kilenc új csoda, három eredeti forgatókönyv és több új egység, épület, technológia és forrás mellett, miknek köszönhetően a Sid Meier's Civilization 5: Gods + Kings kiegészítése még több lehetőséget kínál a birodalmad megerősítésére és a világuralom megszerzésére.



  • Az alap játékélményt fokozza az új technológiák, a 27 új egység, a 13 új épület és a kilenc új csoda hozzáadása.
  • A kiegészítés kilenc új civilizációt tartalmaz, beleértve Karthágót, Hollandiát, a Keltákat és a Majákat, stb. Minden civilizáció különleges tulajdonságokkal, egységekkel és épületekkel rendelkezik.
  • Kilenc új vezér is megjelenik a játékban, mint pl. I. Vilmos, Boudicca és sokan mások.
  • 3 új forgatókönyv történetén keresztül élheted át a középkor izgalmait, Róma bukását.
  • Most először választhatsz vallást is a sorozat történetében, majd a hitedet terjesztheted az egész világon.
  • A világuralomért folytatott harc dinamikusabb, mint eddig bármikor. A Gods + Kings kiegészítés átdolgozott harcrendszert és AI - t kínál, ami nagyobb hangsúlyt fektet a hadsereg arányos összetételére. A tengerészet is két hajótípus szerint osztódik - közelharc és harc távolról - minek következtében a part menti városok is számíthatnak meglepetésekre.
  • Alapíts követségeket más országokban a szorosabb kapcsolat vagy a szabotázs reményében. Hasznos technológiák is könnyebben megszerezhetők általuk és a hited is szabadabban terjeszthető.
  • Az új típusú városállamok és a vallás hozzáadásával új feladatok is jelentkeznek, minek következtében igényesebbé vált a játék és nehezebben megszerezhetővé a diplomáciai győzelem.


  • A kiegészítés a Sid Meier's Civilization 5 alapjáték nélkül NEM fut!




  • A játék aktív Internetkapcsolatot és Steam aktivációt igényel!

    Sid Meier’s Civilization 5: Brave New World

    A Civilization V új kiegészítése Brave New World címmel érkezik, új mélységet adva a játékhoz a nemzetközi kereskedelem hozzáadása által, amiben fontos szerepet kap a kultúra és a diplomácia is. A tetteid hatással lesznek a világra a "Nagy Művek" (Great Works) által valamint az egyes mesterségek, a civilizációra jellemző ideológiák és a Világkongresszuson meghozott határozatok által.

    A fejlődés során fontos döntések meghozatalára kényszerülsz, amik hatással lesznek az egyes civilizációk egymás közötti viszonyára is.

    A Sid Meier's Civilization V: Brave New World kilenc új civilizációt, nyolc új csodát, két új forgatókönyvet, négy új játékrendszert, számtalan új épületet, fejlesztést és lehetőséget tartogat.



    • 9 új civilizáció, mindegyik egyedi, különleges tulajdonságokkal, egységekkel, épületekkel, vezérekkel.
    • Terjeszd a kultúrád a világban, légy befolyással a többi civilizációra.
    • Rendkívül fontos szerephez jut a diplomácia. A világkongresszus által erős nyomás gyakorolható a többi civilizációra.
    • Építs világkereskedelmi központot, ami segít befolyást szerezni.
    • 8 új csoda -köztük a Parthenon, a Broadway, az Uffizi, stb.
    • 2 új forgatókönyv, amikben háborúba szállhatsz Afrikáért, vagy akár az Amerikai polgárháborúban a déliek vagy az északiak oldalán.


  • A játék aktív Internetkapcsolatot és Steam aktivációt igényel!




  • A játék aktív Internetkapcsolatot és Steam aktivációt igényel!

    A cím a következő nyelveket tartalmazza:
    EN szinkronDE szinkronPL feliratok

    Értékelések Sid Meier’s Civilization 5 (The Complete Edition)

    Nincs vélemény a termékről.