The Sims 4: Cottage living PC DVD

Bruttó ár
13.790 Ft
Nettó ár: 10.858 Ft
 
Termék kódja: 431646
ElectronicEN szinkron

The Sims 4: Cottage living [PC DVD]

Élvezze a The Sims 4 vidéki élet békés varázsát állatbarátokkal, saját kertjében lévő ételekkel és egy szépen összetartó közösséggel. Főzzön otthon a legfrissebb hozzávalókkal. Fedezze fel az erdőket, barátkozzon a helyiekkel, és kezdjen bogyókat és gombákat gyűjteni. Alternatív megoldásként menjen a városba, és találkozzon a helyiekkel. A vidék egyszerűen új élményekben bővelkedik és új lehetőségekkel is kínál, hogy harmóniában élhessen a körülötte lévő világgal.

Neveljen állatokat és barátkozzon velük.

A tehenek friss (és ízesített!) tejet biztosítanak az egész családnak, a tyúkok pedig tojást raknak a tyúkólba. Szerezze meg a gyapjút és dolgozza tovább, de vigyázzon a szemtelen rókákkal! Az erdőben nyuszikat és madarakat keressen, hogy elnyerje az állatok bizalmát.

Éljen gazdálkodással!

Változtassa a főzést és a kertészkedést az egész család szórakozásává. Az új receptek és a kihívások új összetevőket igényelnek minden étkezéshez. A játékban saját terményeket termeszthet, vásárolhat a falusi piacon, vagy élelmiszert gyűjthet az erdőben - a friss termés mindenesetre a legjobb! Mit szólna egy kihíváshoz? Próbáljon meg benőtt termést termeszteni, és versenyezzen a Finchwick piacon.

Készüljön fel egy vidéki életmódra!

Henford-on-Bagley egy nyugodt falu, ahol mindenki ismeri egymást. Csomagoljon tehát egy piknikkosarat és egy hímzőgyűrűt, és menjen a Dwarf Arms pubba, ahol egy hosszú nap után pihenhet egy kicsit a helyiek között. Szerezzen egyedi ajándékokat, és kérdezze meg szomszédait a város történelméről, vagy vegyen részt a Finchwick piacon, ahol bemutathat egy első osztályú tejelő tehenet vagy tyúkot.



Az adatlemezhez szükség van a játék teljes verziójára The Sims 4 CZ!

A cím a következő nyelveket tartalmazza:
EN szinkronDE feliratokCZ feliratokPL feliratok

Értékelések The Sims 4: Cottage living

Nincs vélemény a termékről.