Skate (Platinum) PS3

Bruttó ár
6.290 Ft
Nettó ár: 4.953 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 7723
ElectronicEN szinkron

Skate (Platinum) [PS3]

  • Az extrém sportok évről évre egyre nagyobb közönséget vonzanak. Ezt a hullámot igyekszik megolvagolni az Electronic Arts egyik legújabb franchise-ával, a Skate-tel, amely a valaha készült egyik legélethűbb és leginnovatívabb gördeszkás játék. A fejlesztők megpróbálták kihasználni az Xbox 360 hardvere nyújtotta lehetőségeket, új irányítási metódust terveztek, és megadták a játékosoknak azt a szabadságot, amelyet egyre többen várnak el a játékoktól.

  • A Skate egy szinte teljesen nyílt játékmenetű gördeszkás történet. Te magad hozhatod létre karakteredet, eldöntheted, hogy nézzen ki, milyen stílusban deszkázzon, és még sok mást, majd San Vanelona kitalált városában felépítheted a saját karriered. A játék során valódi profikkal is találkozhatsz, illetve sokukkal meg is kell küzdened, köztük olyanokkal, mint Danny Way, Mark Gonzales, Rob Dyrdek, Mike Carroll, P.J. Ladd, Chris Cole, Jason Dill, Pat Duffy, Jerry Hsu, Paul Rodriguez, Dennis Busenitz, Alex Chalmers, Chris Haslam, Colin McKay, John Rattray, Ryan Gallant, Ryan Smith, és Terry Kennedy. A városban elszórtan találhatók a különböző kihívások, amelyeket eredményesen teljesítve egyre elismertebb deszkás leszel, szponzorok jelentkeznek, végül benevezhetsz az X-Játékokra is.

  • A játék során folyamatosan nyílnak meg új ruhák, karakterek, és további, egyre összetettebb és nehezedő kihívások is. A játékosok készíthetnek saját filmeket is, felvehetik trükkjeiket, és azt később megvághatják, illetve különböző effektekkel láthatják el. A trükkök kivitelezéséhez pedig teljesen új irányítási módszert dolgoztak ki a Skate készítői. A Flickit rendszer lényege, hogy nem gombnyomkodással, hanem a két analóg kar mozgatásával lehet előhozni a különböző trükköket. A készítők reményei szerint ez egyszerűbb, természetesebb irányítást tesz lehetővé, ráadásul a Skate is "földhözragadtabb", élethűbb játék, mint riválisai.

  • A valósághoz ez a játék áll legközelebb, így érdemes felfedezni San Vanelona hatalmas városát, és igazi gördeszkás legendává válni.

  • Értékelések Skate (Platinum)

    Nincs vélemény a termékről.