SuperGamer.hu BejelentkezésRegisztráció SuperGamer.hu Információk Bevásárlókosár SuperGamer.hu - játékok eladása ProGamingShop.sk - predaj hier a herného príslušenstva SuperGamer.cz - prodej her
BEVÁSÁRLÓKOSÁR
0 Ft
 Kategóriák
 Kapcsolat
TELEFON
Munkanapokon 9:00 - 17:00
+36 21 200 1552

E-MAIL
uzlet@supergamer.hu

SKYPE


KÖZÖSSÉGI OLDALAK

Sniper Elite 3 (Ultimate Edition)

 Sniper Elite 3 (Ultimate Edition)
EGYÉB PLATFORMOK

Sniper Elite 3 (Ultimate Edition) - XBOX ONESniper Elite 3 (Ultimate Edition) - XBOX 360Sniper Elite 3 (Ultimate Edition) - PS3
ÁR (BRUTTÓ)
7.690 Ft
ELÉRHETŐSÉG
raktáron
1 szabad darab
Várható kézbesítés 11.21.

Termék kódja: 275898
Utolsó frissítés időpontja 2017.11.19. 00:15

505 15 év alatti kiskorúaknak nem megfelelő Angol változat
 
 

ELÉRHETŐ HASZNÁLT ÁLLAPOTBAN IS

A bazár/használt termék felvásárolt, használt terméket jelöl. Az így jelölt termék 100% működőképes, minden esetben átvizsgálásra került, mielőtt forgalomba hozzuk. Csomagolása, egyes tartozékai hiányosak lehetnek, magán a terméken használat nyomai felfedezhetők lehetnek. A termékhez minden esetben számla is jár automatikusan. A termék pontosabb állapotáról bővebb tájékoztatást az uzlet@supergamer.hu címen kérhet.

• A számla különbözet szerinti ÁFA - t tartalmaz.

ELÉRHETŐSÉG: Raktáron
HASZNÁLT TERMÉK
ÁR (BRUTTÓ)
5.990 Ft
Kúpiť

LEÍRÁS: Sniper Elite 3 (Ultimate Edition) [PS4]

275898 A Sniper Elite 3 játék különféle játékmódozatokban figyelembe veszi az Ön és a környezete lehetőségeit, amely egy exotikus, de ennek ellenére Észak-Afrika halálos vidékén játszódik a második világháború alatt, Karl Fairburn amerikai ügynököt követi figyelemmel, aki egy ellenséges területen találja magát, és kulcsfontosságú éleslövészeti képességeit kell felhasználnia, miközben szövetségesei a déli sivatagban a német Tiger tankok ellen harcolnak.

Ezek azonban nem csupán a hírhedt Afrika Korps, akik Karlnak gondokat okoznak. Nemsokára leleplezi a németek tervét, miszerint csodafegyvert fejlesztenek, amely képes minden szövetséges hadsereg elpusztítására, és a háború egész kimenetelét visszafordítani.

 • Válasssza ki a legmegfelelőbb módot arra, hogy a missziót befejezze, több nem párhuzamos utat kínál fel Önnek a játék mint bármikor eddig, s így lehetőséget ad Önnek az ellenség likvidálására olyan módon, amely az Ön játék stílusának megfelel, mint például mesterlövész fészek, célterület,  alternatív hozzáférés, hang álcázás, csapdák. Állítsa fel céljai sorrendjét, amellyek előnyeit maximalizálja és használja fel az árnyékot és a sötétséget, hogy elrejtőzhessen az Afrika Korps elől, esetleg változtassa meg helyét, hogy az ellenségnek sejtelme se legyen pozíciójáról.
 • A második világháborús észak-afrikai harcterek sokfélék, melyek lényegesen különböznek egymástől és minden eddigi mesterlövész játéktól, és hosszabb lövőhatótávolságot tesz lehetővé. Játszon hegyek között, pusztaságokon, városokban vagy akár távoli településeken.
 • Az egyértelmű indícióknak köszönhetően, az ellenség leleplezése, a jól kidolgozott mesterséges intelligencia rendszere, amely a csaták egyes feladataira és a taktikákra helyezi a hangsúlyt, az Afrika Korps nagyobb kihívást jelent, míg Ön jelentősebb döntéseket hozhat.
 • A singleplayer és multiplayer módban szerezzen tapasztalatokat és mesterlövészi címeket, melyeknek köszönhetően több mint 40 egyedi tartozékhoz férhet hozzá, s ezzel egy tökéletes fegyvert hozhat létre, amely missziójának és játszási stílusának a leginkább megfelel.
 • A Kill-Cam rendszernek köszönhetően több részlet jelenítődik meg az emberi véráramat és izomrétegeket is beleértve.
 • A Kill-Cam gépjárműveknél is megjelenik. Néhány fázisú destrukciós modell a mechanikus tartozékokra is kiterjesztett, mint a páncélozott  gépjárművek és tankok, melyek lehetővé teszik a gépjármű likvidálását azelőtt, még mielőtt pusztító csapást mérne rá. Lőjjön a tankra és figyelje, hogyan haldoklik annak legénysége.
 • A Sniper Elite 3 a sorozat Nagyobb szabadságot és egy nyitottabb világot tesz lehetővé a játék, előző részeinek multiplayer verziójára épít, azoknak a játékosoknak is kedvez, akik szeretnek versenyezni, például 5 kompetitív módban melyek csapatokat, de a magányos farkasokat is támogat, beleértve a Distance King és a No Cross módot, valamint szélesebb lövési tartományt.
 • A közkedvelt módok visszatérnek, melyek közül választhat barátja közreműködésével az Overwatch módban, új missziók a Survival módban. A Survival módban egy kihívás vár Önre minden ellen, amit az Afrika Korps felhasználhat Ön ellen.
 • A bővített mozgás lehetőségeknek és az ügyességnek köszönhetően gyorsan mozoghat ebben a környezetben, mely lehetővé teszi, hogy mindig egy lépéssel az ellenség előtt járjon.
 • A játék során jobb a visszacsatolás, tehát eldöntheti, hogy tud a harccal könnyebben megbírkózni, kisebb vagy nagyobb távolságból. A csendes harcok is fejlettebbek, több lehetősége van az ellenségtől megszabadulni úgy, hogy azt senki se vegye észre.

Ultimate Edition további tartalma:
 • 3 letölthető bónusz singleplayer misszió.
 • 6 letölthető fegyvercsomag (18 új fegyvert tartalmaz).
 • 6 letölthető bónusz multiplayer térkép, Shooting Range és Capture the Flag módok, a Twilight Strike új kooperatív missziója az Overwatch mód számára.Ha mégtöbb információt kíván megtudni a Sniper Elite 3 (Ultimate Edition) -ról, látogasson el a gyártó weboldalára.
Sniper Elite 3 (Ultimate Edition) katalógusba hozzáadva: 04.03.2015.
Súvisiace produkty


Sniper Elite 3 (Ultimate Edition) - értékelés

Nincs vélemény a termékről.

 Írja meg véleményét!

Saját raktár
szállítás
24 órán belül
41437 db
raktáron
15 év
tapasztalat
több mint 180000
teljesített
megrendelés