Sniper Elite PC DVD

Bruttó ár
3.290 Ft
Nettó ár: 2.591 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 36460
UbisoftEN szinkron

Sniper Elite [PC DVD]



A Sniper Eliteben egy amerikai mesterlövész bőrébe bújsz, aki német katonának álcázva magát megpróbál információkat szerezni Berlinben az 1945 – ös német atomkísérletekről az amerikai titkos szogálatnak az OSS – nek. Ha nem sikerül a küldetése, akkor az atomtechnológia Sztálin és a szovjet hadsereg kezére jut, aminek beláthatatlan következményei lesznek.

A titkos küldetések során ki kell használnod a kiképzésen elsajátított képességeidet, hogy a kulcsfontosságú pozíciókat elérd. Likvidálni kell majd a gépfegyver fészkeket, a páncélozott járművek személyzetét, az őröket és mindent, ami akadályoz a küldetés végrehajtásában. Mindezt természetesen csendben, észrevétlenül és halálpontosan. Éppen úgy, mint egy igazi mesterlövésznek ki kell használnod minden tapasztalatod és hallgatnod kell az ösztöneidre.

A játékban kihasználhatod a first- és a third person nézetet is, hogy teljesíteni tudd mind a 28 küldetést a háború sújtotta Berlinben. Az ellenfél célbavételekor figyelembe kell venned mindent. A gravitációt, a szél irányát, erősségét, a pulzusod, a légzésed ütemét, a testhelyzeted. Mindezt a biztos találat érdekében. Hiszen csak egy lövésed van! De azzal megváltoztathatod a történelmet.

  • Tökéletesen pontos ballisztika
  • Tökéletes fizikai modellezés, szélirány, szélerősség, gravitáció, légzés, stb.
  • 28 szint, részletes történelmi helyszíneken a Brandenburgi kaputól a Templehof reptérig
  • Oszd meg a tapasztalatod a barátaiddal a coop módban (osztott képernyő)
  • Állandó akció, lassított felvételek a legjobb lövésekről



  • Értékelések Sniper Elite

    Nincs vélemény a termékről.