SuperGamer.hu BejelentkezésRegisztráció SuperGamer.hu Információk Bevásárlókosár SuperGamer.hu - játékok eladása ProGamingShop.sk - predaj hier a herného príslušenstva SuperGamer.cz - prodej her
BEVÁSÁRLÓKOSÁR
0 Ft
 Kategóriák
 Kapcsolat
2017.17.17-én az ügyfélszolgálatunk helyi munkaszüneti nap miatt nem elérheto. Köszönjük a megértést! TELEFON
Munkanapokon 9:00 - 17:00
+36 21 200 1552

E-MAIL
uzlet@supergamer.hu

SKYPE


KÖZÖSSÉGI OLDALAK

Xbox 360  ► Xbox 360 játékok  ► Akció  ► 

Sniper: Ghost Warrior (Double Pack) [XBOX 360] - BAZÁR (használt termék)

 Sniper: Ghost Warrior (Double Pack) [XBOX 360] - BAZÁR (használt termék)
ÁR (BRUTTÓ)
4.690 Ft
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
eladás leállítva

Termék kódja: 345619

505 18 év alatti kiskorúaknak nem megfelelő és nem engedélyezett Angol változat
 
 

BAZÁR/HASZNÁLT TERMÉK

A bazár/használt termék felvásárolt, használt terméket jelöl. Az így jelölt termék 100% működőképes, minden esetben átvizsgálásra került, mielőtt forgalomba hozzuk. Csomagolása, egyes tartozékai hiányosak lehetnek, magán a terméken használat nyomai felfedezhetők lehetnek. A termékhez minden esetben számla is jár automatikusan. A termék pontosabb állapotáról bővebb tájékoztatást az uzlet@supergamer.hu címen kérhet.

• A számla különbözet szerinti ÁFA - t tartalmaz.

LEÍRÁS: Sniper: Ghost Warrior (Double Pack) [XBOX 360] - BAZÁR (használt termék)

39017
A csomag tartalma: Sniper: Gost Warrior és a Sniper: Ghost Warrior 2.

Sniper: Ghost Warrior.
Egy fiktív dél-amerikai Isla Trueno szigetén játszódik, ahol a deszpotikus katonai mód a könyörtelen Vasquez generális vezetésével legyőzte az eredeti demokrata államot. Ön, mint a kommandó ellenállás tagja a lázadók táborának infiltrálását kapta feladatul. A titkos szolgálat jelentései szerint a régi finomítóban rendez egy találkozót, a hivatal egységei igyekeznek ezt kihasználni a támadás elvégzésére. Amikor a kommandó a szigetre megérkezik, egyértelművé válik, hogy a tervet az új körülményekhez kell idomítani, harci képességeinket felhasználni a misszió sikeres befejezése érdekében.

A Sniper: Ghost Warrior játék fő mozgatója a realizmus és egy igazán valósághű ballisztikus rendszer, amely a lövés repülési útvonalát kiszámolja, annak becsapódási pontját és körülményeit, mint pl. a szél irányát. A dzsungel tökéletes óvóhelyként szolgál, ahonnan lőhet a célpontjaira, míg az egység többi tagja az Ön szemeiként funkcionálnak, melyek figyelmeztetik Önt a kulcsfontosságú célokra és azok helyzetére. Vezérelnie kell a mesterlövész lélegzetét is, hogy minél pontosabban célozhasson, amíg a Bullet Cam hihetetlenül részletekben gazdag felvételt ad a lövésről.

A misszió 16 részt tartalmaz, a támadás problematikus próbálkozásairól. Továbbá láthatja az olajfúró tornyokat, bányákat, partokat és romokat. A történet tele van meglepetésekkel. A dzsungel különféle hangjainak köszönhetően minden maximálisan élethű, amely a játékost állandó éberségre készteti. A játék robbantási elemeket tartalmaz, hihetetlen lövöldözésekkel, amikor az ellenség elhagyja a búvóhelyét, és az egység kénytelen csatlakozni egy nyitott harchoz.

 • Élje át ezt a lövöldözős rendszert,  amely lehetővé teszi a távolságok beállítását, vagy a természeti jelenségek befolyását, mint pl. a szél erőssége.
 • A helyes légzés a jól célzott lövések és a beavatkozások alapja.
 • Figyelmesen működjön együtt a megfigyelő társaival.
 • A részletekben gazdag Közép-Amerika környezetének grafikus kidolgozása.

Sniper: Ghost Warrior2
 • Sniper: Ghost Warrior 2 az elődjének pontosságát új és izgalmas szintre emeli. Ez az egyedi modern multiplatform FPS lövöldözős játék a legmodernebb CryEngine 3 által vezérelt. A Sniper: Ghost Warrior 2 missziói grafikailag lenyűgözőek és variabilis kihívásokat kínálnak fel Önnek.
 • Fegyverek egész sora áll rendelkezésére.
 • Stealth játszhatóság.
 • Híres forgatókönyvírók epikai története.
 • A Bullet cam elsősorban a sikeres beavatkozásokat mutatja.
 • Hűen ábrázolja a fegyvereket.


Ha mégtöbb információt kíván megtudni a Sniper: Ghost Warrior (Double Pack) [XBOX 360] - BAZÁR (használt termék) -ról, látogasson el a gyártó weboldalára.
Sniper: Ghost Warrior (Double Pack) [XBOX 360] - BAZÁR (használt termék) katalógusba hozzáadva: 15.02.2016.
Súvisiace produkty


Sniper: Ghost Warrior (Double Pack) [XBOX 360] - BAZÁR (használt termék) - értékelés

Nincs vélemény a termékről.

 Írja meg véleményét!

Saját raktár
szállítás
24 órán belül
42358 db
raktáron
15 év
tapasztalat
több mint 180000
teljesített
megrendelés