Sniper: Ghost Warrior (Double Pack) [XBOX 360] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
9.090 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 345619
505

Sniper: Ghost Warrior (Double Pack) [XBOX 360] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
a játék megvásárolva, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes szerződéses garancia 12 hónap


Új termék leírása:

39017
A csomag tartalma: Sniper: Gost Warrior és a Sniper: Ghost Warrior 2.

Sniper: Ghost Warrior.
Egy fiktív dél-amerikai Isla Trueno szigetén játszódik, ahol a deszpotikus katonai mód a könyörtelen Vasquez generális vezetésével legyőzte az eredeti demokrata államot. Ön, mint a kommandó ellenállás tagja a lázadók táborának infiltrálását kapta feladatul. A titkos szolgálat jelentései szerint a régi finomítóban rendez egy találkozót, a hivatal egységei igyekeznek ezt kihasználni a támadás elvégzésére. Amikor a kommandó a szigetre megérkezik, egyértelművé válik, hogy a tervet az új körülményekhez kell idomítani, harci képességeinket felhasználni a misszió sikeres befejezése érdekében.

A Sniper: Ghost Warrior játék fő mozgatója a realizmus és egy igazán valósághű ballisztikus rendszer, amely a lövés repülési útvonalát kiszámolja, annak becsapódási pontját és körülményeit, mint pl. a szél irányát. A dzsungel tökéletes óvóhelyként szolgál, ahonnan lőhet a célpontjaira, míg az egység többi tagja az Ön szemeiként funkcionálnak, melyek figyelmeztetik Önt a kulcsfontosságú célokra és azok helyzetére. Vezérelnie kell a mesterlövész lélegzetét is, hogy minél pontosabban célozhasson, amíg a Bullet Cam hihetetlenül részletekben gazdag felvételt ad a lövésről.

A misszió 16 részt tartalmaz, a támadás problematikus próbálkozásairól. Továbbá láthatja az olajfúró tornyokat, bányákat, partokat és romokat. A történet tele van meglepetésekkel. A dzsungel különféle hangjainak köszönhetően minden maximálisan élethű, amely a játékost állandó éberségre készteti. A játék robbantási elemeket tartalmaz, hihetetlen lövöldözésekkel, amikor az ellenség elhagyja a búvóhelyét, és az egység kénytelen csatlakozni egy nyitott harchoz.

  • Élje át ezt a lövöldözős rendszert,  amely lehetővé teszi a távolságok beállítását, vagy a természeti jelenségek befolyását, mint pl. a szél erőssége.
  • A helyes légzés a jól célzott lövések és a beavatkozások alapja.
  • Figyelmesen működjön együtt a megfigyelő társaival.
  • A részletekben gazdag Közép-Amerika környezetének grafikus kidolgozása.

Sniper: Ghost Warrior2
  • Sniper: Ghost Warrior 2 az elődjének pontosságát új és izgalmas szintre emeli. Ez az egyedi modern multiplatform FPS lövöldözős játék a legmodernebb CryEngine 3 által vezérelt. A Sniper: Ghost Warrior 2 missziói grafikailag lenyűgözőek és variabilis kihívásokat kínálnak fel Önnek.
  • Fegyverek egész sora áll rendelkezésére.
  • Stealth játszhatóság.
  • Híres forgatókönyvírók epikai története.
  • A Bullet cam elsősorban a sikeres beavatkozásokat mutatja.
  • Hűen ábrázolja a fegyvereket.

Értékelések Sniper: Ghost Warrior (Double Pack) [XBOX 360] - BAZÁR (használt termék)

Nincs vélemény a termékről.