Soldier of Fortune: PayBack Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Soldier of Fortune: PayBack - PC DVDSoldier of Fortune: PayBack - PS3
Bruttó ár
7.690 Ft
Nettó ár: 6.055 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 31705
ActivisionEN szinkron

Soldier of Fortune: PayBack [XBOX 360]

A 2002-ben megjelent Soldier of Fortune II: Double Helix után öt évvel van szerencsénk bejelenteni a folytatást, melyet a Soldier of Fortune: Payback címre kereszteltek.

  • Az ismert FPS-saga harmadik részében ismét visszatér a "The Shop" szervezet, ám ezúttal végleg búcsút kell intenünk régi kedvencünknek, a bajszos veterán John Mullinsnak, ugyanis már végleg letette a fegyvert. A "The Shop" felbérelt zsoldosaként Thomas Masont fogjuk alakítani, akinek a fő célja nem különbözik a nagy elődétől: bármilyen eszközzel megakadályozni és megállítani egy szélsőséges csoportot, amely egy világméretű konfliktus kirobbantására készül. A játék során részünk lesz különböző autentikus bevetésekben a Közép-Keleten, Afrikában, Ázsiában és Kelet-Európában. Változatos feladatok várnak majd ránk, többek közt megmenteni egy diplomatát, beszivárogni a terrorista övezetbe, megtalálni és megsemmisíteni valamit vagy valakit, és még sorolhatnám... 15-féle ellenféllel (bűnözők, felkelők vagy egyszerű katonák) nézhetünk majd farkasszemet a harcok közepette.

  • A Soldier of Fortune sorozatra mindig is a leplezetlen brutalitás volt a legjobban jellemző, és bizony a Payback sem fog ebben különbözni elődeitől. Ha hihetünk a fejlesztők ígéreteinek, akkor a karakterek modellábrázolása hihetetlenül realisztikus lesz, és minden testrészen más-más hatása lesz a találatoknak - persze ez a fegyver típusától is függ majd. 30-féle csúzli áll rendelkezésünkre, hogy a rosszfiúk beleit kiontsuk, mint például különböző gépfegyverek, mesterlövészpuskák, gránátok vagy éppen futurisztikus prototípusok. Természetesen helyet kap a játékban a többjátékos móka a szokásos játékmódokkal (Deathmatch, Team DM, Team Elimination, Capture The Flag, Demolition), ám a mai trendnek megfelelően a statisztikai adatokat is tárolja majd a Payback az online csatározások során.

  • Az igazság az, hogy semmilyen forradalmi ötlettel, újítással nem büszkélkedhet a játék, ami miatt végül is érthető, hogy az Activision eddig nem igazán hallatott a a címről, és éppen emiatt kerül budget, azaz olcsóbb kategóriába a cucc. Ám ez annyira nem is baj, hiszen mint láthatjátok, a grafikára nem lehet panasz, ahogyan a brutalitásra sem, így akik kedvelték az előző két epizódot, azok most sem fognak csalódni...

  • Értékelések Soldier of Fortune: PayBack

    Nincs vélemény a termékről.