Song of the Deep Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Song of the Deep - PC DVDSong of the Deep - PS4
Bruttó ár
11.990 Ft
Nettó ár: 9.441 Ft
 
Termék kódja: 355061
InsomniacEN szinkron

Song of the Deep [XBOX ONE]

Merryn egész éjjel az apja visszatérésére vár a halászatból. Ő azonban nem tér vissza. Az éber álom után, amiben az apját látta fogságban a tenger mélyen Merryn elhatározza, hogy megmenti őt. Ez a valószínűtlen hősnő alkatrészekből épít egy kis tengeralattjárót, és elindul a mentőakcióra. Útja során új barátokat szerez, elveszett civilizációk romjaira bukkan, fejleszti a tengeralattjáróját, hogy még nagyobb mélységeket járhasson be. Bár a környezet, az élővilág barátságtalan, de Merryn intelligenciája és apja iránti szeretete minden akadályt legyőz.

A Song of the Deep egy fantasztikus víz alatti világban játszódik. Merryn a tengeralattjárójával indul apja megkeresésére ebben a klasszikus side-scrolling árkád kalandjátékban. A Song of the Deep egyedi játékstílust hoz fantasztikus történettel és győzelemmel.

Fedezd fel ezt a fantasztikus víz alatti világot, a romokat, a roncsokat. Az óceán minden szeglete meglepetést tartogat a játékos számára. A feladatok teljesítéséhez elengedhetetlen a tengeralattjáró fejlesztése. Járj túl az ellenségeid eszén, küzdj meg a mélytengeri szörnyekkel és a bossokkal.




Értékelések Song of the Deep

Nincs vélemény a termékről.